• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

واکنش چمران به خبرسازی درباره شهرداری تهران

نوامبر 16, 2021
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

رئیس شورای شهر تهران گفت: متاسفانه روز گذشته خبری جعلی و دروغ از خارج از کشور مبنی بر قطع بن کارکنان شرکت واحد منتشر شد که این خبر از اساس دروغ و در راستای برهم زدن آرامش در شهرداری است.
به گزارش پیام گو و به نقل از تسنیم ، مهدی چمران در آغاز بیست و چهارمین جلسه شورای شهر تهران ضمن تسلیت به مناسبت وفات حضرت معصومه(س)، اظهار کرد: امیدواریم از سجایای عالی و برکات این بزرگوار در زندگی به خوبی بهره ببریم.

وی همچنین ضمن اشاره به درگذشت سردار ملی ستارخان خاطرنشان کرد: 26 آبان ماه را نیز باید گرامی بداریم که در سال 1359 و در چنین روزی شاهد آزادسازی سوسنگرد بودیم. سوسنگرد یکی از شهرهای خوزستان و در 60 کیلومتری اهواز قرار دارد که با توجه به موقعیت این منطقه دشمن تلاش زیادی را برای گرفتن آن داشت اما با رشادت‌ها این اتفاق عملیاتی نشد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: تشکری نیز باید داشته باشم بابت ورود ریاست مجلس شورای اسلامی به موضوع حسابرسی از سوی شهرداری‌ها که مدتی قبل و در دوره‌ ‌های گذشته بحث‌هایی مبنی براینکه دیوان محاسبات عمومی صلاحیت رسیدگی به حساب شهرداری‌ها را دارد مطرح شده بود و در این زمینه نیز در ادوار گذشته جلسات مکرری را داشتیم اما هیچ گاه به نتیجه نرسیدیم.

چمران گفت: در این ارتباط استفساریه‌هایی از معاونت قوانین و حقوقی مجلس شورای اسلامی و همچنین شورای نگهبان اخذ شد ولی همچنان این اختلاف نظر بین دیوان محاسبات و شوراها باقی ماند.

وی ادامه داد: در نهایت در تاریخ 15 آبان ماه امسال نامه رسمی از سوی قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی به ریاست دیوان محاسبات ارسال شد که متن نامه حاکمی از آن است که براساس قانون اساسی و تفسیر شورای نگهبان نظارت مالی بر شهرداری‌ها جزو وظایف شوراها است و حسابرس نیز توسط آنها تعیین می‌شود مگر اینکه شهرداری‌ها از بودجه‌های دولتی بهره ببرند که در این بخش موضوع متفاوت خواهد بود؛ اما در سایر امور مالی شهرداری‌ها، دیوان محاسبات صلاحیت رسیدگی امور مالی آنها را ندارد و این اختلاف قدیمی در نهایت با نامه رئیس مجلس به پایان رسید.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به خبری کذب و دروغ در فضای مجازی در روز گذشته اشاره کرد و گفت: در روز گذشته در شبکه‌های اجتماعی خبری مبنی بر تاکید بنده با عنوان قطع بن کارکنان شرکت اتوبوسرانی پخش شده بود به طوری که این خبر از اساس کذب بوده است چرا که بنده در این مدت هیچ اظهارنظری را در این حوزه نکرده و نداشته‌ام.

چمران با اشاره به حملات تخریبی در ارتباط با خبر اشاره شده گفت: شب گذشته ما این موضوع را از طریق روابط عمومی شورا پیگیری کردیم و ریشه آن مشخص شد به طوری که این خبر از خارج از کشور تهیه و نشر داده شده است.و این درحالی است که بنده باید به این نکته اشاره کنم که انتشار چنین اخباری در این روزها به دلیل این است که بخواهند آرامش را در مجموعه شهرداری و شهر برهم زنند.

وی ادامه داد: قطعا شورای شهر تهران عنایت ویژه‌ای را نه تنها به کارکنان اتوبوسرانی بلکه به سایر کارکنان در بخش‌های مختلف شهرداری خواهد داشت وانتظار داریم فریب چنین اخبار کذبی را نخورند و این اخبار جعلی و در راستای برهم زدن آرامش در مجموعه شهرداری و شهر است.

وی افزود این اخبار به دلیل این است که ما اخیرا چندین دستگاه اتوبوس را وارد کردیم و در آینده نیز بنا داریم چندین هزار دستگاه اتوبوس را وارد ناوگان عمومی پایتخت کنیم و برخی‌ها نگران آرامش فعلی هستند که در مجموعه شهرداری و شهر ایجاد شده است.

نوشته های مرتبط

اجتماعی

از درستی‌های قانون جذب تا شکل گیری خرافات

می 22, 2023
اجتماعی

موسسه بین المللی سفیران صلح در کشور ترکیه به آقای اردال کارادق تقدیم شد

می 9, 2023
اجتماعی

صلح یعنی احترام قانون بهداشت و دوست داشتن صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست

می 8, 2023
اجتماعی

شعار و عناوین یازدهمین هفته روابط عمومی مشخص شد؛ جز از راستی هیچ دم برنیار

آوریل 27, 2023
پست بعدی

شرط جنجالی مهدی رسول پناه برای حضور در مناظره

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 15 =

مطالب پیشنهادی

یارانه یک میلیون تومانی خانوار واقعیت دارد؟

اکتبر 2, 2021

شرکت ملی صنایع مس ایران در مسیر تحقق شعار سال؛ تولید مس کاتد در مجتمع مس سونگون آغاز شد

آوریل 24, 2023

یارانه نقدی مرداد چهارشنبه واریز می‌شود

آگوست 10, 2021

افزایش نگرانی بانک مرکزی آمریکا از تورم شدید این کشور در آینده نزدیک

سپتامبر 1, 2021

پنجمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه بین المللی صلح اسلامی

مارس 12, 2022
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

ریل‌گذاری بیمه دی برای تصاحب بازار(+فیلم)

ژوئن 6, 2023

آیت‌الله‌العظمی مدرسی نسبت به هدف‌گیری برنامه‌ریزی شده جهت تخریب حوزه‌های علمیه و علما هشدار دادند.

ژوئن 6, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پیام گو
  • اجتماعی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویدیو
  • ویژه

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.