• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

همسر شهید رضایی‌نژاد نخستین دریافت کننده واکسن فخرا در فاز دوم

ژوئن 9, 2021
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

فاز دوم تست انسانی واکسن “فخرا” به با تزریق واکسن به همسر شهید رضایی‌نژاد آغاز شد.
به نقل از پیام گو، مراسم فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای “فخرا” با تزریق به خانم پیرانی، همسر شهید رضایی‌نژاد، شهید هسته‌ای، صبح امروز در تهران برگزار شد.

احمد کریمی، مدیر پروژه واکسن ایرانی فخرا در این مراسم اظهار داشت: فرایند تحقیق و توسعه واکسن کرونای فخرا از اسفند سال 98 در سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در زمان حیات شهید فخری زاده با راهبری و مدیریت ایشان آغاز شد.

وی افزود: به علت اهمیت این پروژه، شهید والامقام و مقام عالی وزارت بر انجام پروژه نظارت مستقیم داشتند.

کریمی ادامه داد: واکسن فخرا از نوع واکسن‌های کشته شده و غیر فعال است که در بستر سطح سه ایمنی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه بذر این واکسن کرونا با غربالگری از میان 35000 نمونه بیمار ایرانی ایزوله و شناسنامه‌دار شده است، خاطرنشان کرد: تولید این محصول در زیر ساختی با ظرفیت دو میلیون دوز در سال آغاز شد که با بهینه‌سازی فرایندها به 10 میلیون دوز در سال افزایش یافت و بر اساس بررسی‌های سازمان غذا و دارو مجوز ورود به فاز دوم کارآزمایی بالینی داده شد.

وی اظهار امیدواری کرد که با توسعه کارخانه تولید صنعتی واکسن فخرا، تا پایان تابستان این ظرفیت به چند برابر ظرفیت فعلی افزایش یابد.

کریمی با اشاره به این‌که فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن فخرا در فاز اول تست انسانی با موفقیت با 135 نفر داوطلب تزریق شد، یادآور شد: در این فاز سه گروه شامل دریافت‌کنندگان غلظت بالای واکسن، غلظت پایین واکسن و واکسن نما وارد مطالعه شدند که بی خطری واکسن فخرا مشخص شد.

مدیر پروژه واکسن ایرانی فخرا با بیان اینکه هر دو غلظت واکسن سیستم ایمنی را تحریک کرد، تصریح کرد: ایجاد “آنتی بادی‌های نوترالیزان” در خون داوطلبان مشخص کرد که این واکسن قابلیت خنثی‌سازی ویروس را دارد. بیشترین تحریک سیستم ایمنی در تزریق غلظت بالای واکسن و فاصله تزریق دو هفته پس از دوز اول، مشاهده شد.

کریمی بابیان اینکه فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا با 500 نفر داوطلب انجام خواهد شد، بیان داشت: بر اساس نتایج فاز اول غلظت بالا و فاصله تزریق 14 روز انتخاب شده است.

وی افزود: برای کاهش مراجعه حضوری داوطلبین نرم افزاری طراحی شده که از طریق موبایل یا کامپیوتر وضعیت خود را ثبت می‌کنند و همکاران ما در مرکز به صورت لحظه‌ای به بررسی موضوع می‌پردازند و در صورت لزوم اقدام متناسب را انجام می‌دهند.

مدیر پروژه واکسن ایرانی فخرا ضمن تشکر از همراهی ملت ایران که با استقبال کم نظیر خود از شرکت در کارآزمایی بالینی واکسن فخرا موجب دلگرمی گروه فخرا شدند، از پشتیبانی و حمایت‌های همه ارکان وزارت دفاع، امیر حاتمی، ستاد کل نیروهای مسلح، سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشگاه جامع امام حسین (ع) و دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر و بیان کرد: از شرکت‌های دانش بنیان کشور که در کمک به این پروژه و بومی سازی تجهیزات و مواد مورد نیاز نقش ویژه‌ای داشته و ما را یاری می کنند قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: تشکر ویژه از خانواده‌های معزّز و محترم شهدای هسته‌ای پرافتخار کشور را داریم. کسانی که در ادامه راه شهدا با حضور در این مجلس یاور محققین این عرصه شدند و در شروع فاز یک با تزریق به فرزند شهید فخری‌زاده و امروز در شروع فاز دوم با تزریق به همسر شهید رضایی‌نژاد در آغاز راه واکسن، راه شهدا را ادامه دادند.
سردار قاسم تقی‌زاده، جانشین وزیر دفاع نیز در این مراسم با بیان اینکه پیرو تدابیر وزیر دفاع قرار است در کنار توجه به تکنولوژی‌های بالا و برتر در زمینه صنایع موشکی و نظامی، به مسائل پزشکی نیز توجه داشته باشیم، گفت: بیمارستان چمران به عنوان 10 بیمارستان برتر کشور شناخته شده است.

وی افزود: اعتقاد ما این است که از لحاظ تکنولوژی که در ساخت موشک‌های نقطه‌زن و ماهواره‌ها و شناورهای جنگی داریم، از تکنولوژی‌های ساخت غرب به نحوی برتری داشته باشیم و با این رویکرد توانستیم بسیاری از تجهیزات خود را به این نحو بسازیم. ما توانستیم در صنایع هوایی با ساخت جنگنده‌های آموزشی به برتری‌هایی نسبت به غرب پیدا کنیم که همه این تجهیزات تولید داخل هستند.

سردار تقی‌زاده ادامه داد: در زمینه واکسن کرونا نیز یکی از بزرگ‌ترین افتخارات کشور این است که در زمان حیات شهید فخری‌زاده، تیم عالم و دانشمندی تشکیل شد و این تیم در زمان حاضر نیز پشتیبانی می‌شود و یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ساخت واکسن کرونا هم‌تراز با واکسن‌های سایر کشورهای دنیا است و این واکسن برتری‌هایی نیز نسبت به سایر واکسن‌ها دارد زیرا مواد اولیه این واکسن نیز بومی است و پس از رفع نیاز داخل، زمینه صادرات آن نیز فراهم خواهد شد.

نوشته های مرتبط

اجتماعی

از درستی‌های قانون جذب تا شکل گیری خرافات

می 22, 2023
اجتماعی

موسسه بین المللی سفیران صلح در کشور ترکیه به آقای اردال کارادق تقدیم شد

می 9, 2023
اجتماعی

صلح یعنی احترام قانون بهداشت و دوست داشتن صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست

می 8, 2023
اجتماعی

شعار و عناوین یازدهمین هفته روابط عمومی مشخص شد؛ جز از راستی هیچ دم برنیار

آوریل 27, 2023
پست بعدی
??????????

کرونا در اروپا، بحران اجاره بهای مسکن را رقم زد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − سه =

مطالب پیشنهادی

واکنش جالب مدافع جنجالی پرسپولیس به اتفاقی عجیب/ تنبیه اثرگذار یحیی؟

نوامبر 25, 2021

صندوق‌ های ETF بر بازار رمزارزها چه تاثیری خواهد داشت؟

جولای 6, 2021

وعده عجیب وزارت راه / شرط ضامن از وام ودیعه مسکن حذف می‌شود؟

سپتامبر 6, 2021

فیلم کوتاه «داُبر» به کارگردانی «سعید نجاتی» جایزه اسکار اسپانیایی را به‌دست آورد

دسامبر 8, 2022

آیت الله العظمی مدرسی: هدف تمامی رأی‌دهندگان باید فقط مصلحت عراق باشد.

اکتبر 8, 2021
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

ریل‌گذاری بیمه دی برای تصاحب بازار(+فیلم)

ژوئن 6, 2023

آیت‌الله‌العظمی مدرسی نسبت به هدف‌گیری برنامه‌ریزی شده جهت تخریب حوزه‌های علمیه و علما هشدار دادند.

ژوئن 6, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پیام گو
  • اجتماعی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویدیو
  • ویژه

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.