• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

صدور مجوز لغو روادید ایران و عراق برای سفرهای هوایی/ اعزام کاروانی زائران به عتبات قطعی شد

اکتبر 14, 2021
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: مجوز لغو روادید بین ایران و عراق صادر شده است اما قرار است فعلاً لغو روادید در سفرهای هوایی صورت گیرد.
علیرضا رشیدیان درباره راه‌اندازی مجدد کاروان‌های زیارتی عتبات عالیات، اظهار کرد: هنوز تاریخ اعزام کاروان‌های زیارتی مشخص نشده است اما با توجه به تجربه ایام اربعین و مجوزی که پیش از این ایام از ستاد ملی کرونا دریافت کردیم برای اعزام محدود و مدیریت‌شده زائران پیگیر هستیم تا بتوانیم با شروطی که وزارت بهداشت و درمان به ما اعلام کرد ظرفیتی برای اعزام زائران ایرانی فراهم کنیم.

وی افزود: ما از طرف عراقی درخواست موافقت با اعزام روزانه هزار زائر را داشته‌ایم و برای این امر بسته‌های متعددی توسط دفاتر زیارتی ارائه خواهد شد؛ در واقع ظرفیت بالقوه‌ای برای زائران از هتلها و محل‌های اقامت دارای استانداردهای لازم، سیستم تغذیه، تدارکات و شرکتهای حمل‌ونقل که می‌توانند خدمات استانداردی به ما ارائه کنند، مشخص کرده‌ایم و قرار است دفاتر زیارتی با توجه به هزینه و سلیقه متقاضی بسته‌های زیارتی را ارائه کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: بنابراین بسته‌های زیارتی متنوعی ارائه خواهد شد و تمرکزی که در گذشته بر شمسا وجود داشت دیگر به آن صورت وجود ندارد و دفاتر زیارتی می‌توانند جذب زائر کنند، البته این دفاتر صرفاً می‌توانند از نیروهای کارگزاری دارای مجوز استفاده کنند تا سلامت و استاندارد بودن خدمات حفظ شود.

به‌گفته وی برای بیمه نیز که یکی از الزامات سفرهای خارجی است بیمه مناسبی به‌صورت فراگیر طراحی شده است و خدمات بهداشتی و درمانی نیز توسط هیئت پزشکی تأمین خواهد شد.

رشیدیان خاطرنشان کرد: اعزام کاروانی زائران قطعی و مقدمات کار در حال انجام است اما تاریخ آن مشخص نیست زیرا باید هتلها، سیستم حمل‌و‌نقل، آشپزخانه‌ها و… آماده شوند، در ادامه روند متناسب با خواسته زائر بسته‌های زیارتی در دفاتر ارائه خواهد شد. تلاش ما در سازمان حج ایجاد ظرفیت برای زیارت سهل توأم با امنیت، سلامتی و بهره‌های فرهنگی و معنوی است.

وی درباره لغو روادید نیز گفت: طبق آنچه الکاظمی نخست وزیر عراق در سفر خود به تهران اعلام کرد قرار است لغو روادید فعلاً در مسیرهای هوایی صورت گیرد اما برای مرزهای زمینی روادید برقرار است البته این امر هنوز اجرایی نشده یعنی هنوز اولین زائر بدون روادید وارد عراق نشده است اما هم مجوز آن وجود دارد و هم می‌توان امیدوار بود که با ازسرگیری اعزام‌ها روادید از مرزهای هوایی لغو شود.

رئیس سازمان حج و زیارت درباره پایه هزینه پرداختی سفر زائران نیز گفت: بنا بر این است که بتوانیم بسته‌های مختلفی از طریق دفاتر زیارتی متناسب با توان مالی و زمانی زائران ارائه کنیم. ممکن است یک فرد سفر هوایی در یک هتل چندستاره یا حسینیه‌های استاندارد با فضایی ساده را دو یا 15 روز انتخاب کند بنابراین با توجه به تنوع بسته زیارتی نمی‌توان قیمت دقیقی به‌عنوان پایه هزینه اعلام کرد.

نوشته های مرتبط

ویژه

پیش تولید رسمی سریال طنز اجتماعی «دمکش» شروع شد

ژانویه 24, 2023
اجتماعی

سلسله جشنواره هایی با نام آرمان

ژانویه 24, 2023
اجتماعی

مازیار خویشوند مدیر کل پزشکی و رسانه ای هیات ورزش روستایی و بومی محلی جنوب شرق تهران شد

ژانویه 23, 2023
اجتماعی

چرا نخبگان از ایران مهاجرت میکنند؟

ژانویه 18, 2023
پست بعدی

اقساط بازگشتی مسکن مهر در سال ۹۹ چقدر بود‌؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

مطالب پیشنهادی

یاریگران زندگی در یزد طلوع کرد

دسامبر 10, 2022

تفاهم نامه همکاری مشترک میان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با کارخانه نوآوری بانک سپه منعقد گردید

اکتبر 11, 2022

مشاوره درست در قالب سازمان مردم نهاد موجبات رونق گردشگری ایران و گردشگری خوراک میشود

جولای 14, 2022

مجوز قبولی اتکایی بیمه پارسیان تمدید شد

آوریل 18, 2021

صفحات “میلاد حاتمی” از دسترس خارج شد/ جزئیات اتهامات سنگین عضو اصلی شبکه قمار

آگوست 30, 2021
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویژه

آخرین ها

رضا شریف بازیگری توانا

ژانویه 26, 2023

سامانه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی راه‌اندازی شد

ژانویه 26, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اجتماعی

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.