• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصاد کلان

روند سرمایه‌گذاری در صنعت دارو مناسب نیست

اکتبر 11, 2021
در اقتصاد کلان
0
Share on FacebookShare on Twitter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه نزدیک به هفت دهم درصد اشتغال زایی مربوط به صنعت دارو است، گفت: اما از لحاظ سرمایه‌گذاری حدود دو دهم درصد به صنعت دارو اختصاص دارد یعنی این صنعت اشتغال زا است اما روند سرمایه گذاری در آن مناسب نیست.

به نقل از پیام گو ، مهدی صادقی نیارکی روز دوشنبه در افتتاحیه ششمین دوره رویداد بین‌المللی دارویی ایران فارما، با تشریح گزارشی درباره اقتصاد صنعت دارو اظهار داشت: امسال در صنعت کشور در صدور پروانه بهره برداری رشد ۴ درصدی داشتیم و حدود ۲۶۰۰ واحد صنعتی به بهره برداری رسید که رشد اشتغال ۲۶ درصدی را نشان می دهد، یعنی ۶۴ هزار نفر به صورت مستقیم در این ۲۶۰۰ واحد صنعتی مشغول به کار شدند. همچنین رشد ۱۷۳ درصدی در سرمایه‌گذاری داشتیم.

وی افزود: به استناد گزارش بانک مرکزی، بخش صنعت کشور در سال ۱۳۹۹، نزدیک به هشت درصد رشد تولید داشته و در سه ماهه ابتدایی امسال ۶.۱ درصد رشد که مرکز آمار این رشد را ۵.۵ درصد اعلام کرده است.

معاون وزیر صمت با تاکید بر اینکه حدود دو دهم درصد تعداد واحدهای صنعتی مربوط به صنعت دارو است، گفت: به این معنا که از ۷۳ هزار واحد صنعتی که در کشور وجود دارد نزدیک به دو دهم درصد مرتبط به صنعت دارو است؛ از نظر اشتغال زایی نزدیک به ۷ دهم درصد و از لحاظ سرمایه گذاری حدود دو دهم درصد به صنعت دارو اختصاص دارد یعنی این صنعت اشتغال زا است اما روند سرمایه گذاری در آن مناسب نیست.

صادقی نیارکی درباره اقتصاد صنعت دارو متذکر شد: روند جهانی اقتصاد صنعت دارو اینگونه است که در سال ۲۰۱۶ در صنایع زیست فناورانه حدود ۱۱ میلیارد سرمایه گذاری صورت گرفت و در سال ۲۰۲۰ به ۲۲ میلیارد دلار رسید.

وی با تاکید بر اینکه پیش بینی شده بیشترین حجم تولید دارو در سال ۲۰۲۶ به داروهای ضد سرطان، واکسن ها و سپس دیابت مربوط است، خاطرنشان کرد: این نشان می دهد که اگر می خواهیم از دنیا عقب نمانیم باید در حوزه دارو و دانش بنیانی دارو سرمایه گذاری کنیم.

معاون وزیر صمت افزود: وضعیت هزینه کرد در تحقیق و توسعه هم نشان می دهد در سال۲۰۱۲، نزدیک ۱۳۷ میلیارد دلار در حوزه تحقیق و توسعه در صنعت دارو هزینه شده است که این عدد در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، حدود ۲۰۰ میلیارد دلار است که پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۶ این عدد به ۲۵۰ میلیارد دلار برسد.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه که در این سال ها اتفاق افتاده است سهم داروهایی که دانش فنی دارند بیشتر است، درباره وضعیت فروش دارو هم یادآور شد: از ۲۰۲۱ تا افق ۲۰۲۶ پیش بینی شده در دنیا، رشد ۶.۴ درصدی در فروش دارو خواهند داشت.

صادقی نیارکی متذکر شد: با این اعداد و ارقام جهانی، اگر دنبال حفظ و ماندگاری، رشد و ارتقاء در حوزه صنعت دارو که سابقه ۷۰ ساله در کشور دارد هستیم نباید فراموش کنیم که با نظام قیمت گذاری و با نظام مبتنی بر ارز ۴۲۰۰ به جایی نخواهیم رسید.

وی افزود: اگر می خواهیم نیاز خود را تامین ‌ و بتوانیم در کشورهای اطراف صادر کنیم باید نخست به اصلاح ساختار اقتصاد صنعت دارو بپردازیم و یک وفاق و مفاهمه ای در سطح دولت و نمایندگان مجلس ایجاد کنیم.

معاون وزیر صمت ادامه داد: همچنین باید تحقیقاتی نوآورانه و درون زا ایجاد کنیم که در درون کمپانی انفاق بیافتد و صاحب کمپانی سفارش دهنده آن باشد. بازسازی بازار صنعت دارو و یکسان سازی ارز و ارایه تسهیلات و رفع موانع تولید هم بسیار مهم و کاربردی است.

در این مراسم که با حضور مهدی صادقی نیارکی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو در مصلی تهران برگزار شد، از پیشکسوتان عرصه دارو تقدیر شد.

همچنین ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما ۱۹ تا ۲۱ مهرماه با حضور ۵۰۹ شرکت داخلی و خارجی از ۲۳ کشور، در مصلای امام خمینی برگزار خواهد شد.

نوشته های مرتبط

اقتصاد کلان

نوآوری و ایده پردازی در مجمع عالی اصتناد

مارس 15, 2023
اقتصاد کلان

بخش دولتی صدای بخش خصوصی را درست نمی شنود

مارس 14, 2023
اقتصاد کلان

مجمع عالی اصتناد باعث ارزش آفرینی برای کشور خواهد شد

مارس 14, 2023
اجتماعی

تجمیع ظرفیت های علمی ، فناوری و صنعت کشور در مجمع عالی اصتناد

مارس 14, 2023
پست بعدی

خبر خوش برای کارکنان فاقد حق بیمه آموزش و پرورش

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − چهار =

مطالب پیشنهادی

فیلم”شبی در کویر” در مرحله پیش تولید

دسامبر 26, 2022

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین کشتار رژیم سعودی در اعدام 81 شهروند یمنی را به شدت محکوم می کند .

مارس 14, 2022

ادعای جنجالی اردنی‌ها درمورد تیم بانوان ایران

نوامبر 14, 2021

تئوری صلح مبتکرانه حسين صنوبر

آوریل 22, 2022

آیت الله العظمی مدرسی: میلاد رسول گرامی اسلام فرصتی برای کنار گذاشتن اختلافات است.

اکتبر 23, 2021
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویژه

آخرین ها

«صونا» تنها نماینده‌ ایران در جشنواره بین‌المللی فیلم زنان آمریکا

مارس 31, 2023

“تو بمان” از نیمه گذشت

مارس 24, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اجتماعی

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.