• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه صنعت و بازرگانی

رأی قاطع مجلس به کلیات طرح تسهیل صدور برخی از مجوزهای کسب و کار/ خاندوزی: بساط امضای طلایی جمع خواهد شد

سپتامبر 16, 2021
در صنعت و بازرگانی
0
Share on FacebookShare on Twitter

وزیر اقتصاد در واکنش به طرح تسهیل صدور برخی از مجوزهای کسب و کار تأکید کرد: تبدیل نظارت پیشینی به نظارت پسینی و ایجاد شفافیت در اخذ مجوزها و قراردادهای بانکی از رویکردهای مهم این طرح است.
به نقل از پیام گو ، «احسان خاندوزی» در دفاع از کلیات طرح صدور برخی از مجوزهای کسب و کار در صحن علنی مجلس از کاهش بسیاری از فسادها، رانت‌ها، انحصارطلبی‌ها و امضاهای طلایی با تصویب این طرح خبر داد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی و در دفاع از کلیات طرح تسهیل صدور برخی از مجوزهای کسب و کار گفت: در سال مانع‌زدایی از تولید، تصویب طرح صدور مجوزهای کسب و کار پیام خوشی را از مجلس به فعالان اقتصادی مخابره می‌کند. بخش زیادی از فعالان اقتصادی منتظر تصویب این طرح و باز شدن غل و زنجیر از پای خود هستند.
وی افزود: در رتبه‌بندی موانع کسب و کار یا به عبارت دیگر سهولت محیط کسب و کار، مهم‌ترین شاخص، مجوز شروع کسب و کار است و کشور ما از جهت دشواری شروع فعالیت اقتصادی رتبه 178 را در دنیا دارد. کسب مجوز بسیار پیچیده است و دست و پای فعالان اقتصادی را می‌بندد. بسیاری از فرآیندهای ناسالم و فسادآلود در همین مسیر ایجاد می‌شود. مجلس شورای اسلامی و دولت باید با همگرایی برای تسهیل صدور مجوزها گام بردارند.
در سال‌های اخیر به دنبال این بودیم که برای تولید اقتصادی یک شاه‌کلید معرفی کنیم که قطعا‌ً افزایش سرمایه‌گذاری، رونق تولید را به دنبال خواهد داشت. متأسفانه یک سرمایه‌گذار باید 6 ماه تا دو سال و گاهی بیشتر در فرآیندهای کسب مجوز سرگردان باشد تا مجوز شروع یک فعالیت اقتصادی را اخذ کند.
در طول پنج سال گذشته رشد سرمایه‌گذاری در کشور حدود صفر بوده است. به عبارتی دیگر نه تنها سرمایه‌گذاری صورت نگرفته بلکه اشتغالی نیز ایجاد نشده است و به دنبال آن تولید نیز رونقی نداشته است. دلیل این امر یکی به تحریم‌های ظالمانه خارجی باز می‌گردد و یکی به تحریم‌های داخلی که دستگاه‌های اداری و اجرایی چوب لای چرخ تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران گذاشته‌اند. این تحریم داخلی بسیار آزاردهنده‌تر است.
خاندوزی در پایان تصریح کرد: تصویب این طرح بسیاری از فسادها، رانت‌ها و انحصارطلبی‌ها را کنار می‌زند و امضاهای طلایی را کاهش می‌دهد. تبدیل نظارت پیشینی به نظارت پسینی و ایجاد شفافیت در اخذ مجوزها و قراردادهای بانکی از رویکردهای مهم این طرح است.

گفتنی است، در پایان و پس از دفاع وزیر اقتصاد از طرح و استماع نظرات نمایندگان موافق و مخالف، کلیات طرح تسهیل صدور برخی از مجوزهای کسب و کار با 203 رأی موافق به تصویب رسید.

نوشته های مرتبط

اقتصاد کلان

نوآوری و ایده پردازی در مجمع عالی اصتناد

مارس 15, 2023
اقتصاد کلان

بخش دولتی صدای بخش خصوصی را درست نمی شنود

مارس 14, 2023
اقتصاد کلان

مجمع عالی اصتناد باعث ارزش آفرینی برای کشور خواهد شد

مارس 14, 2023
اجتماعی

تجمیع ظرفیت های علمی ، فناوری و صنعت کشور در مجمع عالی اصتناد

مارس 14, 2023
پست بعدی

کاپیتان و دریانورد ایرانی ۵۵۰‌ کیلومتر فاصله شهر آستارا تا تهران را رکاب زد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 2 =

مطالب پیشنهادی

شیوه کنونی مبارزه با بی‌حجابی و بدحجابی هیچ نسبتی با آموزه‌های دینی و احکام شرعی ندارد

جولای 24, 2022

ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران بزودی اجلاس بین المللی صلح و اولین جایزه صلح اسلامی برگزار میگردد.

فوریه 16, 2022

سیاست‌گذاران فیلم ایثار

مارس 1, 2023

جذب بیشتر سرمایه گذاری در مناطق آزاد

فوریه 20, 2022

قانون گذاران بیشتر توجهشان به نیازهای کلان هست وکمتر به نیازهای خرد توجه میشود

اکتبر 7, 2022
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویژه

آخرین ها

«صونا» تنها نماینده‌ ایران در جشنواره بین‌المللی فیلم زنان آمریکا

مارس 31, 2023

“تو بمان” از نیمه گذشت

مارس 24, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اجتماعی

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.