• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اسلایدشو

تجربه قذافی و صدام را تکرار کند‌!

فروردین 22, 1404
در اسلایدشو, سیاسی
0
Share on FacebookShare on Twitter

آمریکا ضعیف ترین مرحله تاریخ خود را تجربه می کند. مذاکرات هسته ای ممکن است ایران را تضعیف کند و تجربه قذافی و صدام را تکرار کند‌!

 

به نقل از اخبارویژه، آمریکا و کشورهای غربی سناریویی را برای سرنگونی نظام اسلامی در ایران ترسیم کرده اند و این سناریو طبق برنامه ریزی سنجیده ای که کارشناسان راهبردی از تجربیات لیبی و عراق کپی کرده اند، قدم به قدم پیش می رود!

آمریکا چیزی کمتر از سرنگونی نظام اسلامی ایران را نمی پذیرد.این همان هدف پنهانی است که آمریکایی ها و غربی ها از طریق پرونده هسته ای و مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم به دنبال آن هستند.

سرنگونی جمهوری اسلامی آنی و ناگهانی نیست، بلکه تدریجی و از طریق مذاکرات فریبنده خواهد بود!

اصلاح طلبان، خواسته یا ناخواسته، اگر سخنان اردوگاه غرب را باور داشته باشند و در دام مذاکراتی بیفتند که رهبر و رهبر معظم انقلاب نسبت به آن هشدار داده و آن را غیرمنطقی و ناموسی دانسته اند، خدمت بزرگی می کنند که موجب تشویش جریان اصلاح طلب و غرب می شود!

اصلاح طلبان با بدخواهی سخنان رهبری را دور زدند و تفسیری متناسب با رویکرد سازش و تسلیم خود در برابر غرب دادند و ایده «مذاکرات غیر مستقیم» را مقدمه ورود به مذاکره مستقیم کردند!

آمریکا می خواهد مذاکره حتی اگر غیرمستقیم باشد برای رسیدن به اهدافش مرحله به مرحله انجام شود!
امام خامنه ای رهبر بی نظیری است که ذهنیت آمریکایی ها را به خوبی درک کرده و با منطق برابری و زبان زور با آنها برخورد می کند.

او به خوبی می داند که آمریکایی ها در کنار صهیونیست ها ترسو و دروغگو هستند و شیوه زندگی آنها خیانت و کینه توزی است.
بنابراین توصیه نمی‌کند در مورد مهم‌ترین قدرت و سلاح ایران یعنی قدرت هسته‌ای و موشکی ایران با آنها مذاکره شود.

امروز آمریکا زیر بار بدهی (35 تریلیون دلار) است، بحران اقتصادی آن هر روز عمیق تر می شود و فرار سرمایه و سرمایه به خارج از کشور ادامه دارد.

اقدامات ترامپ برای برافروختن جنگ اقتصادی و وضع عوارض گمرکی و موارد دیگر بر بیش از 180 کشور، میخ هایی است که ترامپ در بدن بیمار آمریکایی کاشته است!

ایالات متحده آمریکا در حال حاضر ضعیف ترین مرحله تاریخ خود را از زمان تأسیس خود می گذراند و هر جنگی که علیه ایران به راه بیاندازد برای آن و برای جهان قبل از اینکه برای ایران باشد فاجعه بار خواهد بود.

بنابراین ترامپ از حمله نظامی به جمهوری اسلامی ابایی ندارد، زیرا می‌داند که این جنگ برای او پیاده‌روی در پارک نخواهد بود.

آمریکا در تمام جنگ هایی که علیه بسیاری از کشورها به راه انداخت، پیروز نشد. در ویتنام در شکستی فاجعه بار شکست خورد و با آن دم ناامیدی و حقارت را کشید!

در عراق نتوانست به پیروزی دست یابد و پس از مقاومت عراقی ها و وارد آوردن خسارات سنگین به آن، نیروهای خود را عقب نشینی کرد.

در افغانستان صحنه برای نیروهای آمریکایی و شکست آنها فاجعه بار بود!
در مورد جنگ با یمن که مردم آن چیزی جز بازوهای قهرمان ندارند، آمریکا قادر به دستیابی به هیچ یک از اهداف خود نیست.
با حماقت و حماقت به تجاوزات خود ادامه می دهد و ضربات دردناکی از سوی انصارالله می خورد.

گزارش‌ها موافق هستند که ترامپ و ناوگان او نتوانسته‌اند یمنی‌ها را به تسلیم سوق دهند و عکس این موضوع صادق است.

خود روزنامه های آمریکایی از شکست آمریکا در یمن می گویند و اینکه حملات هوایی نمی تواند انصارالله را شکست دهد، توصیه می کنند که با نیروی زمینی وارد شود که مردم قهرمان یمن به آن امیدوارند تا بتوانند با دندان نیروهای متجاوز را بخورند.

اینها شکست های آشکار و مفتضحانه آمریکا در تعدادی از کشورهایی است که از نظر توانمندی ضعیف تلقی می شوند.
اما اگر بخواهد با ایران وارد جنگ شود یا به ایران تجاوز کند، پایان این جنگ برای آمریکا و دژخیمانش در منطقه خوش نخواهد بود.

ایران یک قدرت بزرگ منطقه‌ای است که کارت‌های زیادی برای وارد کردن خسارات و خسارات به نیروهای آمریکایی، پایگاه‌ها، کشتی‌های جنگی و ناوگان آن‌ها دارد.
از همه مهمتر، قوی ترین کارتی که ایران دارد، کارت نابودی رژیم صهیونیستی و تبدیل آن به نیستی است!

این موجود نقطه ضعف آمریکاست و ایرانی ها با قدرت موشکی تهاجمی و مافوق صوت خود می توانند تل آویو را بسوزانند و بیشتر پایگاه های هوایی آن را منهدم کنند.
از این رو، اصرار آمریکا برای وارد شدن به مذاکره با ایران، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، با هدف فریب و دور زدن ایران، شکستن عزم آن و ارائه توهماتی است که اصلاح طلبان در ایران به عنوان «واقعیت» و «موفقیت» تصور می کنند!

حقیقت این است که آمریکا به دنبال اجرای سناریوهای لیبی و عراق در مورد ایران و اجرای پروژه صهیونیستی برای ضربه زدن به هر کشوری است که تهدیدی برای موجودیت غاصب و نامشروع خود بداند.

بنابراین، ایران در صورت لزوم، چه به صورت صلح‌آمیز و چه نظامی، از پروژه هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کند، زیرا در موضع قدرت شکست‌ناپذیر قرار دارد!

خ. ط.

برچسب: پروژه صهیونیستیحملات هواییرهبر معظم انقلابسرنگونی نظام اسلامی ایرانصهیونیست ها ترسومذاکرات هسته اییمنترامپ

نوشته های مرتبط

سیاسی

حمله اسرائیل به چند نقطه از ایران و ترور چند چهره/ شهادت سرلشکر باقری، سرلشکر سلامی،، سرلشکر رشید، دکتر طهرانچی، دکتر عباسی و جمعی از مردم

خرداد 23, 1404
اجتماعی

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

اردیبهشت 22, 1404
سیاسی

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

اردیبهشت 16, 1404
اسلایدشو

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404
پست بعدی

تحلیل زبان بدن دونالد ترامپ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 17 =

مطالب پیشنهادی

مصاحبه با حسن ایمانی در حوزه داستان نویسی با توجه به نزدیک شدن به “روز جهانی اهداء کتاب” ۲۵ بهمن ماه

بهمن 14, 1402

قهرمان و رکورد دار ملی کشورمان این بار رکوردی متفاوت را در کارنامه افتخاراتش به ثبت رساند

مهر 28, 1400

فولاد خوزستان یک سروگردن بالاتر از رقبا

مرداد 17, 1402

مسیرهای بهره وری و رشد پس از بحران کووید-۱۹

اردیبهشت 25, 1400

عبور از وابستگی و رسیدن به خودکفایی در گهرزمین

تیر 25, 1402
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

غروب آفتاب

خرداد 26, 1404

صدای پرندگان

خرداد 25, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.