• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصاد کلان

بیانیه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درباره محدودیت‌های خارجی و داخلی دارایی‌های دیجیتال/ رمزارزها را تعیین تکلیف کنید

نوامبر 9, 2021
در اقتصاد کلان
0
Share on FacebookShare on Twitter

کمیسیون بلاکچین و رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، درباره محدودیت‌های خارجی و داخلی در زمینه دارایی‌های دیجیتال بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش پیام گو و به نقل از گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، کمیسیون بلاکچین و رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه­ ای کشور در بیانه ای درباره محدودیت‌های خارجی و داخلی در زمینه دارایی‌های دیجیتال بیانیه ای، اعلام کرد: در روزهای گذشته دستورالعمل جدید خزانه‌داری آمریکا و تاثیر آن بر مبادلات رمزارزی ایران ذهن بخشی از مردم کشور را مشغول کرده است. واقعیت این است که فشارهای ظالمانه آمریکا بر مردم ایران موضوع جدیدی نیست. تا امروز هم شاهد بوده‌ایم که هر دریچه‌ای که به روی مردم ایران باز شده با نگاه خصمانه حاکمان آمریکا یا بسته شده یا مختل گشته است. از جمله این اقدامات می‌توان به گزارش دو سال پیش بنیاد ضد ایرانی دفاع از دموکراسی (FDA) با عنوان سرکشان کریپتو (Crypto Rogues) اشاره کرد. در این گزارش به دولت آمریکا گفته شده بود که رمزارزها می‌توانند تحریم‌های آمریکا را خنثی کنند و به همین دلیل این دولت باید هر گونه فعالیت ایرانی‌ها در این زمینه را محدود کند. در این گزارش حتی نام افراد و نهادهای بخش خصوصی فعال مرتبط نیز ذکر شده بود.

حدود دو سال از آن گزارش گذشته و امروز در اقدامی جدید شاهد این هستیم که خزانه‌داری آمریکا دارایی‌های دیجیتال مردم ایران را تهدید می‌کند. با این که از منظر فنی امکان مصادره دارایی‌های دیجیتال افراد در شبکه‌های بلاکچینی توزیع شده مانند بیت‌کوین وجود ندارد، اما نباید این چالش را دور از ذهن داشت که در صورت اجرای گسترده این دستورالعمل‌ها شاهد اختلال در تراکنش‌های انواع رمزارزها خواهیم بود. بطور خاص از نظر فنی با توجه به این که استخراج کنندگان بیت‌کوین در کشورها و مناطق جغرافیایی مشخص فعالیت می‌کنند و تابع قوانین آن منطقه هستند، نباید این احتمال را از نظر دور داشت که ممکن است در آینده تراکنش‌هایی با آدرسهای مبدآ یا مقصد برچسب زده شده بنام ایرانی مورد تایید استخراج کنندگان و نودهای بیت‌کوین تحت حاکمیت ایشان قرار نگیرد. اگر در رمزارزهای تماما توزیع‌شده مانند بیت‌کوین چالش‌هایی این چنین وجود دارد، در مورد رمزارزهای متمرکز مانند برخی از استیبل‌کوین‌ها اوضاع وخیم‌تر هم خواهد شد. با توجه به این که زیرساخت‌های رگولاتوری جهانی در سال‌های گذشته در کنار KYC (شناسایی مشتری) به KYT (شناسایی تراکنش) هم توجه کرده‌اند باید هوشیار باشیم که فعالیت برای ایرانی‌ها در حوزه‌های رمزارزی سخت‌تر از گذشته خواهد شد.

این تهدیدها توسط دولت آمریکا جدید نیست و اکوسیستم بلاکچین و رمزارز کشور تا امروز زیر شدیدترین فشارهای تحریمی فعالیت و رشد کرده‌اند. در این شرایط ما شاهد رشد بخش‌هایی از اکوسیستم دارایی دیجیتال کشور در حوزه‌هایی مانند استخراج و تبادل بوده‌ایم و این امید را داریم که با همراهی نهادهای مرتبط شاهد رشد و اثربخشی بیشتر دیگر حوزه‌های مرتبط با اکوسیستم بلاکچین، رمزارز و و دارایی‌ دیجیتال در کشور باشیم.

ولی متاسفانه باید بگوییم که مهم‌تر از تحریم‌های آمریکا فشارها، تهدیدها و کارشکنی‌های داخلی، این حوزه نوآور را فلج کرده است. ما در سال‌های گذشته یاد گرفته‌ایم که چگونه آمریکا و تهدیدهای بی‌پایانش را دور بزنیم؛ منتها از مسئولینی که آگاهانه یا ناآگاهانه در حال ضربه زدن و نابود کردن این حوزه جدید هستند به کجا گِله ببریم؟ با این که بسیاری از مسئولین در کلام صحبت از حمایت و توسعه این حوزه نوآورانه می‌کنند اما در عمل شاهد برخوردهای پلیسی، امنیتی و محدودکننده هستیم. اکوسیستم و جامعه بلاکچین و رمزارز ایران همیشه اعلام کرده آماده هرگونه همکاری با نهادهای مسئول برای تامین دغدغه‌های آنهاست. با این حال به دلیل ناهماهنگی‌ها و نبود قوانین مکتوب برخی از نهادها همراستا با اهداف تحریمی آمریکا در حال ضربه زدن به صنعت و اکوسیستمی هستند که به اذعان آمریکایی‌ها فرصتی مهم برای کشورهای تحریمی است. حالا که آمریکایی‌ها در حال بستن هر روزنه‌ای برای فعالیت در زمینه رمزارز هستند آیا زمان آن فرا نرسیده است که مسئولین کشور یک بار برای همیشه این حوزه نوپا را تعیین تکلیف کنند؟ اگر اراده بر این است که همراه با خواسته‌های آمریکا مردم ایران را از این حوزه جدید محروم کنیم کاش مسئولین محترم به صراحت این موضوع را اعلام کنند که سرمایه‌گذاران و کارآفرینانی هم که می‌خواهند شفاف و قانونی کار کنند بیش از این زمان و سرمایه خود را هدر ندهند. چگونه انتظار داریم صنعتی که دریچه‌ای به روی توسعه اقتصاد ایران است در حالی که هم از خارج تحریم است و هم از داخل بتواند سرپا بماند؟

در پایان تاکید می‌کنیم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین تشکل بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند همیشه آماده هرگونه همکاری برای رفع دغدغه‌های نهادهای مسئول مرتبط در زمینه انواع دارایی‌های دیجیتال است. با وجود همه فشارها ما امیدواریم که با دست خودمان فرصت‌ها را به تهدید تبدیل نکنیم.

برچسب: بلاکچینرمزارزسازمان نظام صنفی رایانه‌ای

نوشته های مرتبط

اقتصاد کلان

نگاه ویژه بانک دی به فرزندآوری و ازدواج

ژوئن 4, 2023
اقتصاد کلان

جولان دلال باعث محکومیت خودروساز

ژوئن 4, 2023
اقتصاد کلان

انزلی، ظرفیت خوبی برای گردشگری داخلی و خارجی

ژوئن 3, 2023
اقتصاد کلان

فرش قرمز بانک قرض الحسنه مهر ایران پیش پای علم

می 31, 2023
پست بعدی

چهارمین نمایشگاه صنایع شیمیایی در شهرآفتاب آغاز به کار کرد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − یک =

مطالب پیشنهادی

آموزش رایگان به مستندسازان خارج مرکز در دستور کار جشنواره امسال سینماحقیقت

دسامبر 8, 2022

دکتر داوود ذوالقدر چهارچوب و قوانین مدیریت به لرزه درآورد

می 8, 2023

تئوری صلح مبتکرانه حسين صنوبر

آوریل 22, 2022

پیام تبریک رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران به مناسبت ایام تعاون

سپتامبر 1, 2022

آژانس جهانی استعداد یابی مورد تائید آکادمی جهانی علوم مهندسی و تکنولوژی قرار گرفت

جولای 3, 2022
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

ریل‌گذاری بیمه دی برای تصاحب بازار(+فیلم)

ژوئن 6, 2023

آیت‌الله‌العظمی مدرسی نسبت به هدف‌گیری برنامه‌ریزی شده جهت تخریب حوزه‌های علمیه و علما هشدار دادند.

ژوئن 6, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پیام گو
  • اجتماعی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویدیو
  • ویژه

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.