• درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • بازار سرمایه
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اقتصاد کلان
  • صنعت و بازرگانی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصاد کلان

اجازه فروش مرغ تنها با هر کیلو ۲۰ هزار تومان ممکن است

نوامبر 5, 2021
در اقتصاد کلان
0
Share on FacebookShare on Twitter

در اخبار منتشر شده که اجازه فروش مرغ تنها با هر کیلو ۲۰ هزار تومان ممکن است و کسی حق ندارد با قیمتی بیش از این به فروش برساند. اما این برخورد دستوری مورد اعتراض مرغ‌ها قرار گرفته و نماینده این قشر مفید برای کل جامعه می‌گوید: «ما با این قیمت‌ها نمی‌توانیم دیگر تولید مثل کنیم و این‌گونه به زودی کل مرغ‌های ایرانی از گشنگی تلف می‌شوند.»
به گزارش پیام گو و به نقل از زنهار ؛ به گفته این مرغ‌، هزینه تولید هر کیلو مرغ بعضا تا دو برابر این قیمت است و در حالی‌که ما سالیان سال وظیفه خطیر تامین پروتئین آحاد انسان‌ها را بر عهده داشته‌ایم این دستور حکم توقف تولیدمثل ما را دارد.

مرغ‌ها از اعلام قیمت دستوری ۲۰ هزار تومان همگی تعجب کرده‌اند. وقتی از سایر افراد این جامعه در خصوص علت تصمیم مدیران دولتی برای نسل‌کشی آن‌ها می‌پرسیم، ریشه را در ستاد تنظیم بازار می‌دانند. یکی از این مرغ‌ها گفت آیا اگر رئیس ستاد تنظیم بازار حداقل هزینه حیات ۴۰ هزار تومان را داشته باشد و به او ۲۰ هزار تومن بدهند آیا می‌تواند زنده بماند و به کار خود ادامه دهد.
او در ادامه گفت شاید مشکل اساسی از یک تصمیم اشتباه که چند سال قبل در خصوص‌ اختصاص ارز ۴۲۰۰ گرفته شد برمی‌گردد. به گفته وی چند سال قبل یک شخص تصمیمی را گرفت که به ما ضربه زیادی زد. اختصاص ارز ۴۲۰۰ به کالاهای اساسی این توهم را میان مدیران اقتصادی کشور ایجاد کرد که می‌توانند هزینه تولید ما را پایین نگه دارند و هر چه کارشناسان ما نیز بر عدم تاثیر اختصاص یارانه بخش تولید در قیمت نهایی مصرف‌کننده تاکید داشتند گوش شنوایی وجود نداشت.

به هر حال باید به افراد تصمیم‌گیرنده در راس امور این هشدار را بدهیم که همان‌طور که در چند سال گذشته بارها مردم برای خرید گوشت و تخم ما صف کشیده‌اند، چنین تصمیماتی باعث نابودی کلی ما می‌شود و این نه به نفع ما و به نفع مصرف‌کنندگان هست.
کسی نیست به این افراد بگوید مگر به شما حقوق بیشتری (قیمت بالاتری) بدهند و وضعیت بهتری هم داشته باشید آیا به محل دیگر نمی‌روید. چگونه وقتی ما یا خوراک ما را گران‌تر می‌خرند انتظار دارید قیمت ما پایین بماند؟

به هر حال ما هم از این هم نابخردی مسئولان در عدم درک مفاهیم‌به این سادگی در عجب مانده‌ایم. همین چند سال اخیر کلی از هم‌خویشان با این سیستم در همان طفولیت زنده به گور شده‌اند و می‌خواهند مرغ ایرانی (تولید ایران) را هم کاملا از چرخه غذایی مردم حذف کنند.

نوشته های مرتبط

اجتماعی

چرا نخبگان از ایران مهاجرت میکنند؟

ژانویه 18, 2023
اقتصاد کلان

بررسی مشکلات تعاونگران و عدم توسعه تعاونیها

ژانویه 17, 2023
اقتصاد کلان

تحقق اشتغال و رضایتمندی در شرکت ” تدارک “

دسامبر 7, 2022
اقتصاد کلان

جایزه همراه اول به پایان‌نامه‌های برتر حوزه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

دسامبر 6, 2022
پست بعدی

انتصاب مازیارخویشوند بعنوان سردبیر سفارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − پنج =

مطالب پیشنهادی

پیام تبریک وزیر صمت به رئیس جدید قوه قضاییه

جولای 2, 2021

ورود واکسن کرونا ویژه افراد زیر ۲۰ سال و دانش‌آموزان

آگوست 16, 2021

جزئیات محدودیت و ممنوعیت سفر در تعطیلات نیمه خرداد

ژوئن 1, 2021

از وضعیت بانک صادرات چه خبر؟

آوریل 18, 2021

صلاحیه مصوبه تعیین ضریب حقوق کارمندان و افزایش حقوق بازنشستگان

آگوست 2, 2021
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • گوناگون
  • ویژه

آخرین ها

رضا شریف بازیگری توانا

ژانویه 26, 2023

سامانه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی راه‌اندازی شد

ژانویه 26, 2023
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • بازار سرمایه
  • صنعت و بازرگانی
  • اقتصاد کلان
  • بازار بیمه
  • بازار پول
  • اجتماعی

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.