• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فناوری

قدرت تولید و صادرات فولادسازی در گرو واگذاری پهنه

اردیبهشت 25, 1402
در فناوری
0
Share on FacebookShare on Twitter

مدیرعامل فولاد آلیاژی با تاکید بر اینکه ایجاد فولادسازی، هزینه‌های سنگینی داشته گفت: باید مواد اولیه مورد نیاز در اختیار فولادسازی‌ها قرار گیرد.
به گزارش پیام گو به نقل از پول نیوز، محمد کمالزاده در گفت و گو با خبرنگار پول نیوز در خصوص انتقاد‌هایی که نسبت به کاهش سهمیه سنگ آهن فولادسازی‌های صورت می‌گیرد گفت: مشکلات ناشی از کاهش سهمیه سنگ آهن برای فولادسازی مساله کمی نیست.

وی افزود: اولویت‌های واگذاری معادن، پهنه‌ها و جا‌هایی که شرکت‌هایی مانند تهیه و تولید اکتشاف کرده‌اند، باید با شرکت‌هایی باشد که فولادسازی و انتهای کار را دارند.

مدیرعامل فولاد آلیاژی با ابراز تاسف از اینکه تخصیص پهنه به فولادسازی‌ها لحاظ نمی‌شود گفت: اینکه برای فولادسازی‌ها سهمیه لازم را در نظر نمی‌گیرند، تهدید بزرگی است.

وی بر حفظ ظرفیت‌های موجود تاکید کرد و گفت: برای آنکه مجموعه‌های بزرگ رو به رشد حفظ شود، باید به شرکت‌های فولاد سازی امتیاز‌هایی را بدهند تا زنجیره تولید به صورت کامل حفظ شود.

کمالزاده به تشریح دلایل واگذاری پهنه و معدن به فولادسازی‌ها پرداخت و گفت: در صورت واگذاری معدن، چند اتفاق خوب رخ می‌دهد. اول اینکه واسطه‌ها حذف می‌شوند، یعنی وقتی معدن در اختیار فولادساز قرار می‌گیرد، سنگ آهن را برمی دارد، در مسیر تکمیل زنجیره، کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی را تولید می‌کند و سپس آن را در در قالب انواع فولاد به محصول نهایی تبدیل می‌کند.

وی در خصوص دومین اهمیت واگذاری پهنه به فولادسازی‌ها گفت: مزیت دوم این است که هزینه تمام شده شرکت فولاد سازی به شدت پایین می‌آید و قدرت رقابت فولاد سازی برای صادرات محصولات در سطح جهانی بالا می‌رود.

مدیرعامل فولاد آلیاژی به تشریح اهمیت واگذاری پهنه به شرکت پرداخت و گفت: اگر شرکت فولاد آلیاژی اعلام کرد که در سال می‌خواهد ۵۰ میلیون تن انواع فولاد را تولید کند، ولی مصرف داخل ۱۸ یا ۲۰ میلیون تن است، خودش می‌تواند ۳۰ میلیون تن را استفاده کند، به شرط آن که مزیت رقابتی داشته باشد.

وی شرط داشتن مزیت رقابتی را حذف واسطه‌ها با دادن پهنه به فولاد سازی‌ها دانست و گفت: دادن پهنه می‌تواند قدرت رقابت را ایجاد کند و اکنون شرکت‌هایی که زنجیره کامل دارند، می‌توانند با قدرت در بازار رقابت کنند.

کمالزاده با ذکر مثالی در زمینه مس گفت: هزینه تمام شده شمش مس کیلویی ۵ تا ۶ هزار تومان است، زیرا زنجیره در مس کامل شده است. بدین معنا که سنگ از معدن می‌رود و تبدیل به کنسانتره و در ادامه نهایی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه شرکت فولاد فقط هزینه‌ها را می‌بیند گفت: فولادسازی می‌تواند سود‌های زنجیره را در انتهای کار به صورت یکجا ببیند تا قدرت رقابت داشته باشد و صادرات انجام دهد. به همین دلیل واگذاری پهنه به فولاد سازی‌ها موضوع بسیار مهمی است که باید انجام شود که می‌تواند تحولی در صنعت فولاد ایجاد کند.

اگر قرار است فولاد را به جای نفت جایگزین کنیم راهی به غیر از تکمیل کردن زنجیره فولاد نداریم وضعیت ایران در زنجیره فولاد در دو چیز خلاصه شده است یک وجود معادن و دو انرژی است ن دو باعث می‌شود که مزیت رقابتی در صنعت فولاد نسبت به جهان داشته باشیم اگر این دو مزیت را از شرکت‌های فولاد سازی بگیریم.

برچسب: زنجیره تولیدسنگ آهنصادراتفولاد آلیاژیکمالزاده

نوشته های مرتبط

اسلایدشو

استارتاپ های برتر در دانشگاه علم و صنعت شناخته شد

اسفند 27, 1403
فناوری

الکو تنیسی شد

شهریور 4, 1402
فناوری

پایان وابستگی با تولید و تامین قطعات در داخل

خرداد 13, 1402
فناوری

راهکاری برای کاهش ارزبری در صنعت آلومینیوم

خرداد 13, 1402
پست بعدی

به پرداخت ملت فقط یک شرکت خصوصی نیست(+فیلم)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − سیزده =

مطالب پیشنهادی

مفهوم عملی فرنچایزاززبان مدیرعامل مرکز ملی نشان سپاران

شهریور 18, 1402

گفتگو با محمد بشیری گودرزی رئیس انجمن جهانی تجارت سنگ‌های قیمتی

اردیبهشت 30, 1403

افتتاح رسمی دفاتر هوشمند «پیشخوان محله من» در اصفهان منطقه دو

اردیبهشت 5, 1402

فیلم‌های کوتاه پیشنیه و زیرساخت فیلم‌های سینمایی هستند

فروردین 23, 1402

کتاب توابین روایتی نو از استاد ابراهیم صنوبر

فروردین 21, 1404
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

اردیبهشت 28, 1404

دکتر مهدی افسری به سمت مشاور عالی سازمان متخصصین و مدیران ایران منصوب شد.

اردیبهشت 28, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.