• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

«دینامیت» پژمان جمشیدی در «علف زار » منفجر شد

بهمن 27, 1400
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

«پژمان جمشیدی» بی تردید امروز یکی از بازیگران پول بیار برای سینما است و آن به این معنا است که تمام تعاریف یک ستاره را برای درخشیدن با خود به همراه دارد.

به گزارش پیام گو و به نقل از : یادداشت، مجتبی احمدی دبیر گروه سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا : بدیهی است وقتی فیلم «دینامیت» با رکورد بیش از 50 میلیاردی امروز کارنامه سینما را در دوران کرونا دگرگون می کند «پژمان جمشیدی» را در کنار دیگر بازیگران فیلم «دینامیت» می توانیم جزء ستاره های امروز سینما بدانیم.

البته که ترکیب بازیگری فیلم «دینامیت» برای فروش در گیشه بسیار هوشمندانه انتخاب شده است، اما اینکه فیلمی بتواند مخاطبان عام و خاص را جلب خود کند یک اتفاق ویژه است.

اگرچه فیلم در ژانر کمدی کم نقص و بی ایراد هم نبود اما نکته ای که در مورد فیلم «دینامیت» و «علف زار» و حتی «بی مادر» می شود به آن اشاره داشت حضور «پژمان جمشیدی» به عنوان بازیگر اصلی این آثار بود.

«پژمان جمشیدی » با صبر و تلاش و حوصله پله ها را آنطور که باید عبور کرد و به جایگاهی رسید که امروز می توان گفت به عنوان یک ستاره سینمایی جایگاهی دردسر ساز برای دیگر ستاره های سینما پول ساز وحتی سیمرغ بگیر دارد.

«پژمان جمشیدی» با بازی در فیلم «دینامیت» از نقش های کمدی همیشگی اش فاصله گرفت، کاراکتری را با چارچوب بازی کرد و در فیلم «علف زار» باتمام آنچه از او سراغ داشتیم فاصله گرفت و با ریسکی عجیب وغریب از سوی کارگردان جوان ایفاگر یک نقش کاملا جدی و خاص در سینما بود.

«پژمان جمشیدی» با دو بازی موفقش در فیلم های «علف زار و بی مادر» باید به سیمرغ فکر می کرد و حضورش در فیلم «علف زار» به عنوان یک دادستان قضایی آن قدر با ریزه کاری، دقیق، با وسواس ، با شناخت کامل از جایگاه اجتماعی شخصیت ، با دقت نظر در افه ها و اداهای این دست شخصیت ها و… اتفاق افتاده بود که داوران جشنواره فیلم فجر را مجاب کرد تا در لیست بهترین بازیگران جشنواره قرار بگیرد.

اما اینکه او در رقابت با «امین حیایی» نتوانست صاحب سیمرغ بشود بحثی است که می تواند به سلیقه داوران و البته نکات دیگری مرتبط شود. از جایگاه «امین حیایی» به عنوان بازیگری که تمام تجربه های لازم برای یک بازیگر چند بعدی را پشت سر گذاشته است و این روزها در اوج پختگی کماکان تلاش می کند و می آموزد و دنبال تفاوت است تا هنوز ما «امین حیایی» را بکر و تازه و سر و حال ببینیم نمی توان به راحتی گذشت ،طبیعی است که فکر کنیم «امین حیایی» یکی از سرمایه های تمام نشدنی سینمای ایران است که در چند سال اخیر با چند نقش جدی با همه کمدی های قابل احترامش فاصله گرفته و در نقش های جدی صاحب سیمرغ می شود، دکتر یوسف در فیلم «برف آخر» آنقدر پر و پیمان بود که نتوان به سیمرغی که او در این فیلم به دست آورده است خرده وارد کرد.

اما نکته ای که درمورد «پژمان جمشیدی» و انتخابش به عنوان یکی از نامزدهای سمیرغ جشنواره فجر قابل توجه است این مرد است که «پژمان جمشیدی» برای اوج گرفتن ، انگیزه دار شدن و رسیدن به چالش های نو در بازیگری شاید بیشتر به این سیمرغ احتیاج داشت، در واقع این سیمرغ می توانست برای «پژمان جمشیدی» کارهایی بکند که برای «امین حیایی» که امروز در جایگاه هنری و بازیگری اش به همه چیز رسیده است نه!

 

 

نوشته های مرتبط

سایر اخبار ویژه

سردار سلامی فرمانده کل سپاه در حمله اسرائیل به شهادت رسید

خرداد 23, 1404
اجتماعی

دیدار با سید هادی خامنه‌ای ریاست پژوهشکده جهان اسلام

خرداد 15, 1404
اجتماعی

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

خرداد 9, 1404
اجتماعی

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

اردیبهشت 22, 1404
پست بعدی

ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران بزودی اجلاس بین المللی صلح و اولین جایزه صلح اسلامی برگزار میگردد.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 6 =

مطالب پیشنهادی

دستانی پشت پرده در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۱ میلادی عراق

مهر 24, 1400

رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل تغییر کرد/ تجارت دو کشور رو به افزایش

شهریور 15, 1400

بسته تشویقی توسعه سرمایه‌گذاری شرکت‌های برتر ابلاغ شد

تیر 6, 1400

تظاهرات مردم بحرین در مخالفت با سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به این کشور

بهمن 17, 1400

نگاه ویژه بانک دی به فرزندآوری و ازدواج

خرداد 14, 1402
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

غروب آفتاب

خرداد 26, 1404

صدای پرندگان

خرداد 25, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.