• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

دو بازیکن پرسپولیس از تبلیغ در اینستاگرام ممنوع شدند.

آبان 11, 1400
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

دو بازیکن پرسپولیس از تبلیغ در اینستاگرام ممنوع شدند.
به گزارش پیام گو و به نقل از  منیبان ؛ کمیته اخلاق به باشگاه پرسپولیس نامه ای ارسال و در آن اعلام کرد سیدجلال حسینی، سعید آقایی و امید عالیشاه باید روز شنبه ۸ آبان در کمیته اخلاق حاضر شوند تا در خصوص برخی مسائل توضیحاتی دهند! مثل همیشه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال هیچ توضیحی در خصوص دلیل احضار این ۳ بازیکن پرسپولیس نداد تا بازار شایعات داغ تر از همیشه شود! هر کسی چیزی گفت اما در نهایت مشخص شد ماجرا ساده تر از این حرف‌ها بوده است.

دست اندرکاران باشگاه پرسپولیس با روابط عمومی و ارکان قضایی فدراسیون فوتبال تماس گرفت اما به جایی نرسید! درهمین ارتباط شنیدیم به باشگاه پرسپولیس فقط در مورد احضار سعید آقایی گفته شده که مربوط به سال گذشته است. ظاهرا پارسال سعید آقایی مصاحبه ای علیه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و احکام صادره از سوی این کمیته انجام داده و برهمین اساس این بازیکن به کمیته اخلاق احضار شد!
آقایی که پیش‌تر در سپاهان توپ می‌زد و برای سه فصل لباس طلایی پوشان را برتن کرده بود به پرسپولیس آمد و در بازی جنجالی دو تیم در اصفهان یکی از عاملان درگیری‌های پس از بازی دو تیم در تونل ورزشگاه نقش جهان شناخته شد. پس از آن بازی، کمیته اخلاق به سرعت جرایم بسیار سنگینی را برای بازیکنانی که خاطی شناخته شدند در نظر گرفت و آقایی هم که از این حکم شوکه شده بود اظهارات تندی را به زبان آورد و حتی جریمه‌اش را با جریمه مالی قتل مقایسه کرد!
او معتقد بود قصد دارند جریمه ویلموتس را از جریمه بازیکنان در بیاورند و در این باره گفته بود: ما فقط به هم پریدیم و شما هزار بار هم نگاه کنید که نه فحشی داده شد و نه درگیری فیزیکی داشتیم. جو به شکلی شد که وقتی از تونل وارد راهرو شدیم بحث شد اما اینطور نبود که اتفاق بدی رقم بخورد. قبول دارم زشت بود اما بد نبود. چرا باید ٧۵ میلیون جریمه شوم؟ چرا جریمه‌هایی که در قانون ۴-٣ میلیون بوده الان باید ٧۵ میلیون شود؟ از بیرون فکر می‌کنند پول آقای ویلموتس را ما باید بدهیم که اینطور جریمه کرده‌اند. البته یک میلیارد جریمه کردند و فکر کنم چندین بار دیگر باید اینطور جریمه کنند تا مشکل حل شود! حکم عادلانه‌ای نبود.

آقایی اما به این جملات بسنده نکرد و در جنجالی‌ترین بخش صحبت‌هایش عنوان کرده بود: به خدا ما پول اضافه نداریم و چرا باید اینطور جریمه کنند. به خدا این رای عادلانه نیست. همین ۴-٣ ماه قبل کسی بزن بزن می‌کرد نهایت ۱۰ میلیون جریمه کردند اما الان! قشنگ می‌زدی صورت طرف را پایین میاوردی هم ٧۵ میلیون نمی‌شد. دیه کامل ٣٠٠ و خرده‌ای میلیون است و مگر ما چه کردیم؟ فکر کنم خدای ناکرده دست یکی آن وسط افتاد و قطع شد که اینقدر جریمه کردند.

احضار سید جلال حسینی و امید عالیشاه به خاطر استوری‌های تبلیغاتی برای خرید آپارتمان در کشور امارات و شهر دُبی بوده است! گویا این دو بازیکن تخلفی انجام نداده و صرفا به خاطر تبلیغ آپارتمان در امارات از سوی کمیته اخلاق احضار شده اند.

نوشته های مرتبط

اجتماعی

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

اردیبهشت 22, 1404
اسلایدشو

فیلم سینمایی بمب اتم به کارگردانی مریم روزبهانی

فروردین 19, 1404
اسلایدشو

کتاب بحران اثری از ابراهیم صنوبر

فروردین 14, 1404
اسلایدشو

صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست

فروردین 11, 1404
پست بعدی

احتمال اینکه مدافع آبی پوشان به صورت موقت از این تیم جدا شود وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 12 =

مطالب پیشنهادی

مراسم اختتامیه اولین دوره فن بیان وسخنوری واجرا

اسفند 21, 1400

جشن رمضان سلاطین اقتصادی کشور

فروردین 30, 1402

حمایت مجموعه مردمی نفس تازه از سعید جلیلی

تیر 1, 1403

احیای وزارت بازرگانی به نفع کشور نیست

بهمن 20, 1399

ظرفیت مس برای بی اثرکردن تحریم‌ها

اردیبهشت 24, 1402
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

اردیبهشت 28, 1404

دکتر مهدی افسری به سمت مشاور عالی سازمان متخصصین و مدیران ایران منصوب شد.

اردیبهشت 28, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.