• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصاد کلان

شرکت ها قادر به ارائه قیمت برای ورود به پروژه ها نیستند

شهریور 6, 1400
در اقتصاد کلان
0
Share on FacebookShare on Twitter

دبیر انجمن حفاظت در برابر آتش کشور:
شرکت ها قادر به ارائه قیمت برای ورود به پروژه ها نیستند
به گزارش خبرنگار پیام گو ، دبیر انجمن حفاظت در برابر آتش کشور با اشاره به شرایط بسیار نامتعادل و متغیر در قیمت و امکان تأمین مواد اولیه، از عدم امکان ارائه قیمت و ورود شرکت های این صنف به پروژه ها تا اطلاع ثانوی خبر داد.
محمدرضا انبیائی، با اشاره به اینکه پس از افزایش 40 درصدی قیمت سیمان در ابتدای سال، افزایش بیش از 300 درصدی قیمت سیمان طی دو ماه گذشته برای اعضای این صنف قابل هضم نیست، افزود: علاوه بر افزایش غیرعادی قیمت سیمان در کشور، مشکلاتی ناشی از افزایش هزینه های بسته بندی و حمل و نقل و خصوصاً عدم امکان تأمین سیمان مورد نیاز برای شرکت ها در زمان مناسب از دیگر مشکلاتی است که شرکت های فعال این بخش را با مشکل جدی مواجه کرده است و عملاً شرکت ها قادر به ارائه قیمت برای ورود به پروژه ها نیستند.
دبیر انجمن صنفی حفاظت در برابر آتش، از افزایش بیش از 400 درصدی قیمت سیمان از اسفندماه 99 تاکنون و افزایش بیش از 200 درصدی سایر مواد اولیه و شاخص های مؤثر در قیمت تمام شده این پروژه ها در کشور خبر داد و ادامه داد: انجمن صنفی حفاظت در برابر آتش که متشکل از شرکت‌های تولیدکننده و مجریان فعال حفاظت ساختمان‌ها در برابر آتش در حوزه‌های ساختمانی، صنعتی و نفت و گاز و پتروشیمی می‌باشد، با هدف همراهی در توسعه این صنعت مهم فعالیت می نماید و چنان که واضح است این صنعت و دانش مهم در کشور با توجه به اینکه در ارتباط مستقیم با جان انسان ها می باشد، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و این حجم از تلاطم در تأمین مواد اولیه و شاخص های تعیین قیمت قابل تحمل نیست.
انبیائی افزود: تعطیلی های متمادی از ابتدای سال ۹۸ بر اثر بحران کرونا که باعث کاهش شدید روزهای کاری و همچنین درگیر شدن بخش قابل توجهی از کارشناسان تولید به کرونا و بالطبع افزایش شدید هزینه سربار شرکت ها شده است.
انبیائی با اشاره به از دست رفتن حجم زیادی از مواد اولیه در حین تولید به دلیل عدم اطلاع رسانی زمان قطعی برق به دفعات، از عدم وجود بسته های حمایتی واقعی از تولید کنندگان در شرایط فعلی انتقاد کرد و افزود: عدم پاسخگویی متقن در خصوص زمان به پایان رسیدن این شرایط از طرف سازمان های مسئول همچون وزارت صمت، شرکت شهرکهای صنعتی، استانداری، فرمانداری، اداره برق، اداره آب و فاضلاب و … در کنار مواردی چون: افزایش بیش از چهل درصدی حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۰ و البته برقرار هزینه های بیمه، مالیات و عدم همراهی با تولیدکنندگان در این بخش به همراه قطعی مستمر آب و برق از ابتدای تیرماه سال جاری و عملاً تعطیلی بسیاری از کارخانه های تولیدی و اضافه شدن هزینه های بسیار سنگین تعمیرات بر اثر صدمه های ناشی از قطعی ها و نوسانات برق به تجهیزات الکتریکی و برقی خط تولید، باعث مشکلات زیادی در این صنعت گردیده است که فعالان این بخش مهم از ایمنی در کشور را با بحران مواجه کرده است.
وی ادامه داد: شرکت ها با شرایط بسیار سخت و با قیمت سرسام آور و غیرعادی، سیمان را تهیه می کنند و زمانی که برای تولید اقدام می کنند، برق کارخانه های تولیدی قطع می شود. افزایش قیمت برق و سایر مواردی که تحت تأثیر افزایش قیمت ارز و سیمان قرار گرفته است بر تمام بخش های این صنعت تأثیر گذاشته است.
انبیائی ابراز امیدواری کرد سازمان های ذیربط از جمله وزارت صمت در راستای حل مشکل شرکت های تولیدکننده و مجری این بخش با توجه به ظرفیت تولید و محل قرارگیری کارخانه تولیدی، سهمیه مشخصی برای شرکت های این صنف در نظر بگیرد.

برچسب: انجمن صنفی حفاظت در برابر آتشسیمانمحمدرضا انبیائی

نوشته های مرتبط

اقتصاد کلان

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

اردیبهشت 1, 1404
اقتصاد کلان

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

اردیبهشت 1, 1404
اسلایدشو

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404
اسلایدشو

نخستین رویداد تخصصی کسب و کار بلاکچین

اسفند 14, 1403
پست بعدی

مازیارخویشوند بعنوان مدیرپزشکی بازی تیم فوتبال هنرمندان حامی و منتخب رسانه ملی انتخاب شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − سیزده =

مطالب پیشنهادی

تندیس نشان منتخب برند به سعیدشبانیان مدیرعامل شرکت پیشخوان محله من اهدا شد

مرداد 29, 1401

آزادسازی صادرات دام زنده ابلاغ شد

مهر 19, 1400

مجیدی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی پیغام مهمی برای مظاهری فرستاده است.

آبان 10, 1400

بیانیه دکتر دانیال سجودی جانشین قرارگاه جهاد سازندگی بسیج کارگران کشور

بهمن 22, 1402

برگزاری نشست هم اندیشی و مراسم یادبود شهید آیت الله شیخ نمر باقر النمر (ره ) در شهر شهر نجف اشرف )

دی 11, 1400
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

غروب آفتاب

خرداد 26, 1404

صدای پرندگان

خرداد 25, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.