• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سیاسی

بخشی از اظهارات اتحادیه‌ها مبنی بر حمایت از وزیر صمت دولت رئیسی  

اردیبهشت 9, 1402
در سیاسی
0
Share on FacebookShare on Twitter

اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران 

پیام گو :جان تازه صنوف پوشاک کشور با مدیریت فاطمی امین بدین وسیله به نمایندگی از شورای عالی هماهنگی صنوف پوشاک کشور با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار واحد تولیدی صنفی پوشاک و بالغ بر ۱۵۰ هزار واحد توزیع‌کننده که تحت مدیریت ۲۵۰ اتحادیه صنفی پوشاک اداره می‌شود، از شما و نمایندگان محترم انتظار داریم تا تدابیر و تمهیداتی را به کار گیرید تا اولا نظام از خدمت اشخاص مدیر، مدبر، پاکدست و دارای تعصب خود اتکایی به ویژه تولیدات داخلی و ارتقا اقتصاد جامعه و رونق کسب وکار که تامین کننده رفاه عمومی و جلوگیری از تکاثر ثروت خواهند بود، محروم نماند و اجازه و اعتماد کنند تا این صنعت نیز که چند صباحی است با حضور فاطمی امین، جان تازه گرفته و گام‌های اولیه رو به رشد را تجربه کرده، بتواند با تقویت بنیان‌های خود اهداف کلان اقتصاد مقاومتی موردنظر رهبر معظم انقلاب را با افق روشن‌تر پیش‌رو محقق سازد.

 اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت گاز و پتروشیمی ایران
 
پرهیز از خام فروشی با هدف رونق تولید داخلی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت گاز و پتروشیمی ایران بر اساس رصد مستمر بازار سرمایه بر این باور است که رویکرد وزارت صنعت معدن و تجارت طی دو سال گذشته به امر تکمیل زنجیره ارزش و پرهیز از خام فروشی با هدف رونق تولید داخلی معطوف بوده و به جهت اهتمام مقام وزارت صمت در این زمینه می‌توان مجموعه عملکرد ایشان را در جهت اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخص‌های اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است عملکردی قابل قبول ارزیابی کرد.
در بخش دیگر این نامه آمده است: به طور مشخص اقدامات مستمر مدیریتی به هنگام و تاثیرگذار وزارت صمت در رفع مشکل تامین خوراک واحدهای روانکار و تنظیم بازار روغن کشور که با استفاده از اطلاعات روز بازار سرمایه که توسط کارشناسان این تشکل و با نظارت شورای رقابت نقش موثری در رفع التهاب بازار روغن کشور در سال گذشته داشته است که از این لحاظ تلاشی ارزشمند و در راستای صیانت از منافع ملی کشور تلقی می‌شود.
 
اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته

در صورت امکان فرصت مجدد تکمیل اصلاح ساختار برای آقای فاطمی امین را مهیا کنید.در نامه عباس ابریشمی رییس این اتحادیه آمده است: زیرسازی و جراحی یک سیستم نیاز به هزینه دارد. با توجه به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت وارث چهار وزارتخانه صنایع سنگین، صنایع، معادن و فلزات و وزارت بازرگانی است که تا قبل از حضور آقای فاطمی امین عملاً به صورت چهار بخش مجزا فعالیت می‌کردند، اصلاح ساختاری ایشان باعث شده که با رشد تولید و تمرکز فعالیت‌ها مواجه شویم و قاعدتاً این موضوع هزینه‌هایی هم دارد.
در این نامه همچنین آمده است: در صورت امکان فرصت مجدد تکمیل اصلاح ساختار برای آقای فاطمی امین را مهیا کنید.
 

برچسب: استیضاحسید فاطمی امینوزیر صمت

نوشته های مرتبط

اجتماعی

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

اردیبهشت 22, 1404
سیاسی

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

اردیبهشت 16, 1404
سیاسی

مجاهد حاج نوری کمیل المالکی، دبیرکل محترم حزب الدعوه اسلامی.

فروردین 29, 1404
سیاسی

تحلیل زبان بدن دونالد ترامپ

فروردین 22, 1404
پست بعدی

استیضاح وزیر صمت در این فاصله زمانی اصولی نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

مطالب پیشنهادی

انطباق بیمه کوثر با قوانین و استاندارد‌های بین المللی

تیر 7, 1402

در دیدار با گروهی از علمای فلسطین مطرح شد: راهپیمایی اربعین امام حسین علیه السلام، موجب احیای امت اسلامی است.

مهر 2, 1400

ثبت انجمن دوستی آفریقا_ایران در ساحل عاج به همت مهندس سید محمدجواد دستغیب

دی 8, 1400

ضرورت مدیریت ریسک موتورسیکلت با بیمه

مرداد 7, 1402

تبریک محمد میرزایی جانشین معاونت احزاب سیاسی و تشکلات مردمی ستاد آیت‌الله دکتر رئیسی

تیر 8, 1400
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

اردیبهشت 28, 1404

دکتر مهدی افسری به سمت مشاور عالی سازمان متخصصین و مدیران ایران منصوب شد.

اردیبهشت 28, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.