• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سیاسی

واکنش معنادار محمود صادقی به اظهارات جنجالی ائمه جمعه

آبان 24, 1400
در سیاسی
0
Share on FacebookShare on Twitter

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: در شرایط فعلی اگر ائمه جمعه راجع به مسأله روز صحبت می‌کنند، بهتر است به نوعی حکم مرهم روی زخم مردم را داشته باشند و با مردم همصدا باشند. سعی در توجیه رفتارهای نابه‌جای مسئولان، مردم را ناراحت می‌کند.
به گزارش پیام گو و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : محمود صادقی در گفت‌‌و‌گو با ایلنا، در خصوص اظهارات اخیر ائمه جمعه و توجیه برخی مشکلات معیشتی و انداختن بار همه مشکلات بر گردن مردم، بیان کرد: نماز جمعه ماهیت سیاسی دارد اما به نظر می‌رسد که قبل از ماهیت سیاسی، بیشتر رسالت عبادی و اخلاقی دارد و توصیه به تقوا از لوازم خطبه‌های نماز جمعه است.
وی افزود: قاعدتاً اگر مردم از تریبون نماز جمعه پیام تقوا را دریافت کنند، رسالت اصلی نماز جمعه انجام می‌شود. موضوع اخلاق فردی و اخلاق اجتماعی از اولویت‌هاست البته طبیعتاً شخصی که توصیه به تقوا و اخلاق می‌کند، طبق آموزه‌های قرآنی باید خود وارستگی اخلاقی داشته باشد تا بتواند در بین مردم مؤثر باشد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: جنبه‌های سیاسی به معنای سیاست عام در نماز جمعه باید مطرح شود اما ورود به مسائل سیاسی و جناحی، شأن بالای جایگاه امامت جمعه و تریبون نماز جمعه را تقلیل می‌دهد و یکی از دلایل کاهش جمعیت حاضر در نماز جمعه‌ها این است که بسیاری از مردم احساس می‌کنند که تریبون‌های نماز جمعه در جهت اهداف سیاسی و جناحی مورد استفاده ابزاری قرار می‌گیرند و متأسفانه این موضوع شأن این جایگاه را تنزل داده است.

نماینده مردم تهران در مجلس دهم اظهار کرد: ظاهراً وقتی شرایط و دولت‌ها تغییر می‌کند، منطق برخی از ائمه جمعه نیز تغییر می‌کند. یکبار مطرح می‌کنند که مردم باید تنگناها را تحمل کنند اما در شرایط دیگر دائماً منتقد دولت می‌شوند که وضع معیشتی مردم خوب نیست. به عنوان مثال در دولت آقای روحانی ترییون ائمه جمعه به تریبون مدافع معیشت مردم تبدیل شده بود اما با تغییر شرایط و در زمان دولت فعلی، گویا گفتمان دولت احمدی‌نژاد تکرار می‌شود و مردم را به تحمل تنگناها دعوت می‌کنند.

صادقی اضافه کرد: متأسفانه این ضد و نقیض‌گویی‌ها در درجه اول موجب سلب اعتماد مردم و بدبینی آنها به این جایگاه مهم می‌شود.

وی بیان کرد: واکنش‌های مردم به صحبت‌های اخیر آقای صدیقی، نشانگر عصبانیت و ناراحتی مردم است یعنی به جای اینکه صحبت‌های ایشان مرهمی بر دردها و رنج‌های مردم باشد، حکم نمک پاشیدن روی زخم مردم را پیدا می‌کند؛ مخصوصاً با استفاده نا به جا از آیات قرآنی. قرآن می‌فرماید: «اگر مردم ایمان بیاورند و ‌تقوا داشته باشند، برکات را از زمین و آسمان نازل می‌کنیم»؛ این آیه قرآنی تفسیر خود را دارد و در زمان خاص خود باید مورد استفاده گیرد. اما یک امام جمعه با استناد به این آیه، سختی معیشتی مردم را به بی‌تقوایی آنها نسبت می‌دهد، طبیعی است که این امر موجب عصبانیت مردم می‌شود. این جایگاهی که از لحاظ مذهبی، جایگاه مقدسی است، به اغراض سیاسی آلوده و موجب بدبینی مردم می‌شود.

دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها گفت: در شرایط فعلی اگر ائمه جمعه راجع به مسأله روز صحبت می‌کنند، بهتر است به نوعی حکم مرهم روی زخم مردم را داشته باشند و با مردم هم‌صدا باشند. سعی در توجیه رفتارهای نا به جای مسئولان، مردم را ناراحت می‌کند.

وی افزود: آقای سید احمد خاتمی در خصوص شیوع مفاسد نیز به بیانی از امام علی استناد و آن را نوعی دیگر تفسیر کردند و ادعا کردند که در زمان امام علی هم فساد بوده و مردم نباید انتظار داشته باشند که فساد نباشد. در صورتی که در زمان انقلاب از خطبه‌های امام علی(ع) در جهت گسترش عدالت و مبارزه با فقر استفاده می‌شد و تأکید می‌شد بر اینکه علما نباید در برابر بی‌عدالتی ساکت بنشینند اما امروز برای توجیه شرایط موجود و رفتار مسئولان، حتی خطبه‌های عدالت‌گرایانه امام علی (ع) هم فراموش می‌شود و برای توجیه شرایط، شبیه‌‌سازی می‌کنند و می‌گویند در آن زمان نیز فساد بوده است.

صادقی خاطرنشان کرد: به نظر من این موضوعات به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بازمی‌گردد چون همزمان در بسیاری از خطبه‌های شهرهای مختلف صدای یکسانی به گوش می‌رسد؛ گویا سیاستگذاری‌ها به صورت بخشنامه‌ای ابلاغ می‌شود و متناسب با شرایط روز از آن استفاده ابزاری می‌کنند.

نوشته های مرتبط

اسلایدشو

تماس مستقیم عراقچی با فرستاده ویژه کاخ سفید

شهریور 31, 1404
سیاسی

برگزاری سفره بین‌المللی صلح ایرانی

شهریور 16, 1404
اسلایدشو

صهیونیسم در آستانۀ زوال سیاسی

شهریور 16, 1404
سیاسی

بررسی پیشنهادهمکاری نظامی اسرائیل و کره جنوبی

شهریور 12, 1404
پست بعدی

ماجرای جنجالی سرمربی سابق تیم ملی با ملی‌پوش پرسپولیسی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 16 =

مطالب پیشنهادی

سایه بحران قطع برق بر فولاد سازی‌ها

خرداد 10, 1402

کتاب های معضلات معظم جوامع بشری (ایدز)، (افراط گرایی )و (تروریسم )که در خصوص مسایل روز دنیا می باشند نگارش شد.

تیر 7, 1401

“جعفرپوریان” سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل ایمیدرو شد

تیر 21, 1402

مردم استان نجف اشرف در محکومیت و اعتراض به تقلب های گسترده در انتخابات پارلمانی اخیر روز سه شنبه همراه با هواداران سازمان بدر شاخه نجف در خیابان ها دست به راهپیمایی خواهند زد

مهر 28, 1400

مازیارخویشوند مدیر کمیته هنرمندان و ورزشکاران جوانان آینده نگر طهران به جمع داوطلبین واکسن ایرانی برکت پیوست

خرداد 25, 1400
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

رویداد سرمایه‌گذاری بدون مرز

مهر 15, 1404

شرایط اکنون عراق و مشارکت در انتخابات پیش رو

مهر 10, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.