• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

دانشجویان دستیاری قربانی انحصارطلبی پزشکان

خرداد 6, 1400
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

تا زمانی که تعارض منافع در نظام سلامت کشور پابرجاست و سیاست‌گذاری آموزش پزشکی توسط پزشکان متخصص و ذی‌نفعان همین حوزه صورت می‌گیرد مشکل دانشجویان رزیدنتی حل نخواهد شد.
به نقل از پیام گو؛ در پی بروز اخباری مبنی بر خودکشی دو دانشجوی دستیاری پزشکی، برنامه عیار گزارشی با موضوع مشکلات دانشجویان پزشکی تخصصی پخش کرد که در آن، دانشجویان دستیاری به بیان مشکلات خود پرداختند. در ابتدای این گزارش یکی از دانشجویان گفت: غالب دانشجویان دستیاری، یا به اصطلاح رزیدنت‌ها، افرادی در سنین 25 تا 30 سالگی هستند. دانشجویانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، در حالی که حقوق و مزایای حداقلی هم مثل بیمه ندارند.

وی همچنین با اشاره به آنکه دانشجویان به عنوان قشر نخبه جامعه باید باعث پیشرفت جامعه باشند، گفت: برخی دانشجویان به جای آنکه ارزش افزوده‌ای برای کشور داشته باشند، دست به اقدامات خطرناکی مثل خودکشی می‌زنند.

همچنین یک کارشناس حوزه سلامت، در این برنامه افزود: این دانشجویان مجبورند به صورت تمام وقت و حتی فراتر از تمام وقت، در ازای دریافتی خیلی کم به اسم کمک هزینه تحصیلی، در محیط بیمارستان کار کنند.

وی همچنین با اشاره به آن که اکثر تصمیم گیران از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها هستند و با وضع و شرایط دانشجویان دستیاری به خوبی آشنا هستند، ادامه داد: اساتید این دانشجویان در مناصب تصمیم‌گیری وزارت بهداشت هستند. چگونه است که مشکلات این دانشجویان حل نمی‌شود اما طرح‌هایی با هزینه‌های کلان مثل طرح تحول سلامت اجرا می‌شود.

همچنین وی افزود: دود مظلومیت و فشار کاری اینترن‌ها و رزیدنت‌ها در آخر در چشم مردم می‌رود و این مردم هستند که همیشه با این نظام سلامت معیوب درگیر هستند.

همچنین دانشجوی دیگری با اشاره به اینکه بالاترین ساعت کاری در مشاغل دیگر در هفته 44 ساعت است، گفت: کمترین ساعت کاری با حداقل شیفت و کشیک در دوران رزیدنتی 1.5 برابر این میزان است و در بدترین شرایط به سه برابر این عدد می‌رسد. این در حالی است که دانشجویان رزیدنتی از کار خارج از بیمارستان آموزشی محروم‌اند و اگر بخواهند به جهت کسب درآمد برای گذران زندگی مشغول کاری شوند، اجازه این کار به آن‌ها داده نمی‌شود. این شرایط زندگی را برای دانشجویان دستیاری اذیت کننده است و زندگی را غیر ممکن می‌کند.

فشار کاری بالای دانشجویان دستیاری موضوع اصلی این گزارش بود. موضوعی که ریشه آن در محدودیت در پذیرش دانشجو در این رشته‌هاست. به عبارت دیگر انحصارطلبی پزشکان عامل اصلی این فشار بر دانشجویان پزشکان است. پزشکانی که خود تصمیم‌گیر این حوزه هستند و برای حفظ جایگاه و درآمد خود حاضرند این فشار را بر دانشجویان، تاحدی که دست به خودکشی می‌زنند، اعمال کنند، اما ورودی دانشگاه‌ها را در حد ناچیز نگه دارند تا مبادا دست در این حرفه زیاد شود.

در آخر این گزارش عنوان شد که باید توجه داشت تا زمانی که تعارض منافع در نظام بهداشت و سلامت کشور پابرجاست و سیاست‌گذاری آموزش پزشکی توسط پزشکان متخصص و ذی‌نفعان همین حوزه صورت می‌گیرد، شاهد تغییری در این مسائل نخواهیم بود. تا زمانی که تغییر اولویت از پزشکان فارغ التحصیل دارای منصب به دانشجویان در حال تحصیل تغییر نکند، این مشکل‌ها حل نخواهد شد. تا زمانی که وزارت بهداشت با محدود نگه داشتن پذیرش دانشجویان در رشته پزشکی، حافظ منافع پزشکان متخصص باشد، درد و رنج دانشجویان ادامه خواهد داشت.

نوشته های مرتبط

سایر اخبار ویژه

سردار سلامی فرمانده کل سپاه در حمله اسرائیل به شهادت رسید

خرداد 23, 1404
اجتماعی

دیدار با سید هادی خامنه‌ای ریاست پژوهشکده جهان اسلام

خرداد 15, 1404
اجتماعی

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

خرداد 9, 1404
اجتماعی

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

اردیبهشت 22, 1404
پست بعدی

مالیات جدید در راه است + مشمولان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − نه =

مطالب پیشنهادی

برگزیده شدن ایده یک معلم در رویداد ملی ایده‌های نوآورانه در حکمرانی قضائی

خرداد 4, 1400

Biography of Anita Alikhani

آذر 23, 1402

مازیارخویشوند مدیرکمیته پزشکی هنرمندان آینده‌نگر طهران درپیامی انتصاب دکتر اسماعیل زارعی کوشا را بعنوان استاندار کردستان تبریک گفت

آبان 26, 1400

فریبرز آقالو ، حقوقدان جوان و توانمند کشور ؛

اردیبهشت 13, 1402

دعوت بانوان ایرانی به همایش کشورهای عضو بریکس در فدراسیون روسیه _ مسکو

فروردین 9, 1403
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

غروب آفتاب

خرداد 26, 1404

صدای پرندگان

خرداد 25, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.