• خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • گردشگری
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • گردشگری
خانه اقتصادی

بیمه البرز حامی سرمایه‌گذاری در خارج از مرزها(+فیلم)

۲۲ خرداد ۱۴۰۲
در اقتصادی

موسی رضایی میرقائد در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک، بیمه) مدیرعامل بیمه البرز از از لیدری این بیمه در خارج از مرزهای کشور خبر داد.

به گزارش پیام گو به نقل از خبرداری، مختار ناصری مدیر فروش بیمه‌های زندگی بیمه البرز افزود: مثل سال‌های قبل در نمایشگاه اکثر شرکت‌های بیمه‌ای حضور دارند و یک سری از شرکت‌ها به دلیل محدودیت جا یا دلایل دیگر حضور نداشتند؛ ولی بیمه‌هایی که حضور دارند فعال بودند به نسبت ساله‌های گذشته نمایشگاه از استقبال خوبی برخوردار بوده.

موسی رضایی میرقائد مدیرعامل بیمه البرز بیان کرد: شرکت بیمه البرز الان لیدر صنعت بیمه ایران در بازار روسیه است؛ یعنی شرکت بیمه البرز سال گذشته به‌عنوان لیدر صنعت بیمه ایران در بازار روسیه است که به‌صورت متقابل هم واگذاری ریسک و هم بحث قبل را دارند. در موضوع دونی که اخیراً اتفاق افتاد در توافقی که بین دولت ایران و سوریه اتفاق افتاد که به این شکل بود که برای حمایت از سرمایه‌گذاران ایرانی که در کشور سوریه هستند و حمل‌ونقلی که بین کشور سوریه و ایران دارد اتفاق می‌افتد.

به دنبال این بودند که توافقی که رئیس‌جمهوری ایران و آقای بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه انجام دادند یک رکتی بیمه با مشارکت شرکت‌های بیمه‌گر ایرانی و سوری در کشور سوریه تشکیل شود. این شرکت باز هم با راهبری و لیدری شرکت بیمه البرز کار عملیاتی آن انجام شده و تفاهم‌نامه امضا شده، امیدواریم ظرف یکی دو هفته آینده بحث قبولی تکه‌هایی از کشور سوریه انجام می‌شود و متعاقب آن تأسیس شرکت بیمه مشترک ایران و سوریه عملیاتی خواهد شد.

رضایی میرقائد مدیرعامل بیمه دی همچنین درباره ریسک‌های سرمایه‌گذاری در خارج از کشور افزود: تحلیل ریسک انجام خواهد شد؛ ما کارشناسان توانمندی را در اختیار داریم؛ ولی به‌هرحال ما باید از سرمایه‌گذاران خود حمایت کنیم. یعنی ما به‌عنوان صنعت بیمه کشور همان‌طور که طی بیست تا سی‌سال اخیر تحت شدیدترین تحریم‌ها بودیم و توانستیم مدیریت ریسک کشور را داشته باشیم.

الان نیز در سطح بین‌المللی گر سرمایه‌گذار ما وارد نشود دیگر کشور پا پیش می‌گذارند و ما عقب می‌مانیم. پس سرمایه‌گذار ما باید یک نقطه اطمینان داشته باشد؛ نقطه اطمینان او می‌شود صنعت بیمه کشور که ما به دنبال این هستیم تا با حمایت از صنعتگران و سرمایه‌گذاران خود در کشور سوریه امیدواریم آورده مالی داشته باشد و صنعت بیمه حضور داشته باشد.

برچسب: بیمه البرزصنعت مالیفاینکس2023مختار ناصریموسی رضایی میرقائد
پست بعدی

باشگاه مشتریان خدمتی یکتا از کارگزاری بانک صادرات ایران(+فیلم)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هفت =

آخرین اخبار

نخستین اجرای گروه فانید در صحنه بلک باکس

۲۴ آبان ۱۴۰۴

پایان جشنواره همام با حضور با استاندار و مقامات کشوری

۸ آبان ۱۴۰۴

پانزدهمین نکوداشت آرایشگران برگزار میشود

۶ آبان ۱۴۰۴

خطرات مصرف مکمل‌های غیرمجاز در بدنسازی

۶ آبان ۱۴۰۴

سامانه B2B؛ سکوی پرتاب کالاهای ایرانی به بازارهای جهانی

۲۹ مهر ۱۴۰۴

پیام گو

رسانــــــه پیـــــام‌های فـــــــوری
تخصص ما انتقال سریع پیام‌های مهم به گوش تمام ایرانیان است. با شبکه‌ای از خبرنگاران در 31 استان، هیچ رویداد مهمی را از دست نخواهید داد.

آخرین اخبار

علی پاک باخته گان زنجانی ضمن تبریک سال نو به محرک‌های اصلی رشد فضای رمزارز در سال جدید پرداخت

مانیا مخالفی: ۳۰ درصد درآمدم برای آموزش در کودکان کار است

علی دایی از جمله عهده داران قرعه کشی جام جهانی

تماس با ما

09364218877

09364218877

payamgou.ir

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به پیام گو می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • گردشگری

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.