• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصاد کلان

بیش از ۲ هزار نفر از متخصصین و پرسنل پالایشگاه بندرعباس درگیر تعمیرات اساسی هستند (+فیلم)

بهمن 8, 1402
در اقتصاد کلان
0
Share on FacebookShare on Twitter

به گفته مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت بندرعباس بیش از ۲ هزار نفر از متخصصین، کارشناسان و نیروهای اجرایی پالایشگاه درگیر تعمیرات اساسی پالایشگاه هستند تا کار به صورت ایمن و بدون حادثه نجام شود.

به گزارش پیام گو به نقل از پول نیوز، رضا خاورسنگری مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت بندرعباس در گفتگو با پول نیوز با بیان اینکه در حال انجام تعمیرات اساسی واحدهای منطقه جیم (ج) شرکت پالایش نفت بندرعباس هستیم، افزود: بیش از ۵ سال است که این واحد به همت متخصصین و کارشناسان داخلی و مدیریت شرکت پالایش نفت بندرعباس راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسیده و برای اولین‌بار است که یک منطقه عملیاتی به صورت یکپارچه مورد تعمیرات اساسی قرار می‌گیرد.

مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت بندرعباس افزود: در تعمیرات اساسی بر اساس استانداردهای روز دنیا بعد از اینکه بهره‌بردار منطقه بر اساس استانداردهای ایمنی واحد را خاموشی داد و تحویل تعمیرات قرار گرفت، ما واحدها را بر اساس استانداردهای ایمینی آماده بازرسی می‌کنیم.

خاورسنگری، ادامه داد: بازرسی توسط مجموعه بازرسان پالایشگاه که متخصصین این امر در حوزه مهندسی مواد و بازرسی‌های جوش و دستگاه‌های پالایش هستند انجام و تعمیراتی که لازم است مشخص و انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در طی عملیات تعمیرات، نیروهای بازرسی مهندسی و واحدهایی نظارتی، نظارت را انجام می‌دهند، افزود: زمانی که این تعمیرات به پایان برسد باز بر اساس استانداردها و دستورالعمل‌های مشخص کار تست‌های نهایی و تحویل به بهره‌برداری صورت می‌گیرد و در نهایت بعد از Box Up کردن و تحویل گیری واحد بر اساس دستورالعمل‌های استاندارد راه‌اندازی، واحد در مدار تولید قرار می‌گیرد.

مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت بندرعباس، گفت: تقریباً از چند سال قبل برنامه‌ریزی‌هایی صورت می‌گیرد، قطعات مشخص و خریداری می‌شود، روش‌ها مشخص می‌شود و ما یک برنامه زمان‌بندی که شامل جزئی‌ترین کارها است را مشخص می‌کنیم و به همه واحدها اعلام می‌کنیم و بر اساس آن برنامه جذب نیرو صورت می‌گیرد که بر این اساس ما تقریباً ۳ هزار نفر را جذب کردیم.

خاور سنگری افزود: در طی سال‌های اخیر که پالایشگاه نفت بندرعباس سیاست خود را بر این گذاشته که تعمیرات اساسی را نیروهای خود پالایشگاه انجام دهد و پیمانکار نگیرد و در این مدت توانستیم جوانان بومی را وارد کار کنیم و علاوه بر اشتغالزایی، این نیروها در هنگام کار آموزش ببینند و نیروهای ماهری را برای این فرایند در کل کشور تربیت بکنیم.

وی گفت: بیش از ۲ هزار نفر از متخصصین، کارشناسان و نیروهای اجرایی پالایشگاه‌ها هم درگیر تعمیرات اساسی پالایشگاه هستند تا کار به صورت ایمن و بدون حادثه و با کیفیتی که واحد پالایشگاهی بتواند سال‌ها کار کند، انجام شود.

مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت بندرعباس در خاتمه گفت: پایداری چرخه انرژی در کشور که اصلی‌ترین پایه اقتصاد و همچنین رفاه و آسایش برای مردم است در چرخه حمل‌ونقل، تأمین زنجیره غذایی و… این عشق را در مدیران و کارشناسان به وجود می‌آورد که نه‌تنها در تعمیرات اساسی بلکه در تمام اوقات سال به صورت ۲۴ ساعته در خدمت مجموعه باشند.

برچسب: پالایشگاه نفت بندرعباسدکتر هاشمیرضا خاور سنگریشرکت پالایش نفت بندرعباسمدیر تعمیرات و نگهداری پالایشگاه نفت بندرعباسمدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس

نوشته های مرتبط

اسلایدشو

چهارمین کنفرانسن بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار

مرداد 19, 1404
اقتصاد کلان

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

اردیبهشت 1, 1404
اقتصاد کلان

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

اردیبهشت 1, 1404
اسلایدشو

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404
پست بعدی

منطقه آزاد ارس در مسیر چابک سازی تولید پوشاک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 13 =

مطالب پیشنهادی

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین ، سخنان سفیر سابق آمریکا در عراق بر علیه حضرت آیت الله سیستانی و بمباران مواضع بسیج مردمی عراق در منطقه القائم را به شدت محکوم می کند

تیر 8, 1400

مالیات جدید در راه است + مشمولان

خرداد 6, 1400

کم توجهی دولت به بیماران سرطانی/عدم تخصیص ارز دولتی به تجهیزات مراکز پرتودرمانی دولتی؛ درد دیگری بر درد بیماران

خرداد 19, 1400

یادگیری میکروپیگمنتیشن باید دانش محور باشد

مرداد 24, 1401

منطقه ویژه پارسیان همچنان در مسیر توسعه

تیر 31, 1402
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

چهارمین کنفرانسن بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار

مرداد 19, 1404

سومین رویداد جایزه بزرگ نقاشی معاصر ایران

تیر 29, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.