• خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • گردشگری
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • گردشگری
خانه اقتصادی

باجت؛ باجه برخط ارائه تسهیلات بانک تجارت(+فیلم)

۲۱ خرداد ۱۴۰۲
در اقتصادی

به گزارش پیام گو به نقل از خبرداری، امیرحسین داوودیان معاونت مشتریان بانکداری شخصی بانک تجارت در گفتگو با پول نیوز گفت: این نمایشگاه آوردگاه مهمی برای صنعت مالی است که نشان از پیشرفت را می‌دهد که پیشرفت بسیاری چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: بانک تجارت از ابتدای سال ۱۴۰۱ بعنوان ۵ بانک بزرگ خصوصی کشور که در این زمینه کار می‌کند بتواند توجه ویژه به حوزه مشتریان حقیقی داشته باشد.

داوودیان گفت: بانک تجارت تلاش کرده است که مشتریان حقیقی داشته باشد و همچنین طراحی اپلیکیشن‌های قوی و قدرتمندی داشته است و تلاش کرده است با بروزرسانی ذر بازار بتواند محصولی را برای مردم عرضه کند که قابلیت استفاده را داشته باشد.

معاونت مشتریان بانکداری شخصی بانک تجارت افزود: اپلیکیشن باجت بانک تجارت در سال ۱۴۰۱ نخستین گام‌های این بانک در عرصه ارائه خدمات کاملا غیرحضوری را برداشت و با تاکید بر سادگی و سهولت ارائه خدمات به مشتریان و بهبود تجربه مشتری، خدماتی همچون امکان افتتاح حساب و دریافت کارت به صورت کاملا غیر حضوری، امکان اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج از درخواست تا معرفی ضامنین و دریافت تسهیلات (در حال حاضر فقط در تهران و در آینده نزدیک در سراسر کشور)، اعطای اعتبار کوتاه مدت ماهانه BNPL را پیاده سازی کرد.

وی توضیح داد: با مراجعه به سایت بانک مرکزی و انتخاب گزینه «روش غیر‌حضوری دریافت تسهیلات»، به اپلیکیشن باجت هدایت می‌شوند و سپس تمامی فرآیند تشکیل پرونده، افتتاح حساب، امضای دیجیتال، امضای فرم‌های قرارداد، پرداخت کارمزد‌های مربوطه و نهایتاً واریز مبلغ تسهیلات به صورت کاملا مکانیزه و غیرحضوری در این اپلیکیشن انجام می‌شود. در فاز بعدی این خدمت برای تمامی متقاضیان در سراسر کشور در دسترس خواهد بود.

برچسب: امیرحسین داوودیانباجتبانک تجارتفاینکس
پست بعدی

ارایه توانمندی های بیمه آسیا در جمع رقبا(+فیلم)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 11 =

آخرین اخبار

نخستین اجرای گروه فانید در صحنه بلک باکس

۲۴ آبان ۱۴۰۴

پایان جشنواره همام با حضور با استاندار و مقامات کشوری

۸ آبان ۱۴۰۴

پانزدهمین نکوداشت آرایشگران برگزار میشود

۶ آبان ۱۴۰۴

خطرات مصرف مکمل‌های غیرمجاز در بدنسازی

۶ آبان ۱۴۰۴

سامانه B2B؛ سکوی پرتاب کالاهای ایرانی به بازارهای جهانی

۲۹ مهر ۱۴۰۴

پیام گو

رسانــــــه پیـــــام‌های فـــــــوری
تخصص ما انتقال سریع پیام‌های مهم به گوش تمام ایرانیان است. با شبکه‌ای از خبرنگاران در 31 استان، هیچ رویداد مهمی را از دست نخواهید داد.

آخرین اخبار

علی پاک باخته گان زنجانی ضمن تبریک سال نو به محرک‌های اصلی رشد فضای رمزارز در سال جدید پرداخت

مانیا مخالفی: ۳۰ درصد درآمدم برای آموزش در کودکان کار است

علی دایی از جمله عهده داران قرعه کشی جام جهانی

تماس با ما

09364218877

09364218877

payamgou.ir

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به پیام گو می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • گردشگری

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.