• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصاد کلان

انزلی، ظرفیت خوبی برای گردشگری داخلی و خارجی

خرداد 13, 1402
در اقتصاد کلان
0
Share on FacebookShare on Twitter

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی از فرصت‌های بسیار زیاد سرمایه گذاری خبرداد و گفت: نگاه ویژه‌ای به بحث گردشگری داریم، زیرا انزلی ظرفیت خوبی برای گردشگران ایران و جهان است.
به گزارش پیام گو به نقل از پول نیوز، وحید طالب پور با تاکید بر اینکه یکی از فرصت‌های مهم سرمایه گذاری انزلی، در حوزه گردشگری است گفت: استان گیلان به جهت اقلیم، آب و هوا و دسترسی ها، ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگری ایران و جهان است.

وی از منطقه آزاد انزلی به عنوان ظرفیتی بزرگ یاد کرد و گفت: منطقه آزاد انزلی به جهت سازه‌هایی که در آن کار شده و سرمایه گذاری‌هایی که از سال‌ها قبل در آن انجام شده، تبدیل به یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور شده است.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی از گردشگری دریایی به عنوانی یکی از مهمترین فرصت‌ها برای گردشگری یاد کرد و گفت: اکنون اسکله تفریحی گردشگری به نام مارینا فعال شده و در حال توسعه آن هستیم.

طالب پور با اعلام اینکه قرار است شناور‌های تفریحی در اسکله تفریحی گردشگری مارینا پلو بگیرند گفت: برنامه ریزی گسترده‌ای صورت گرفته تا در اسکله مارینا به گردشگران در بخش‌های مختلف خدمات بدهیم.

وی با تاکید بر اینکه قرار است خدمات سرویس و نگهداری به مالکان شناور‌ها نیز داده شود گفت: رویکرد‌های گسترده‌ای که در مارینا تعریف شده، می‌تواند بازار جدیدی برای اشتغال باشد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی با اشاره به بازار‌های خرید و ساحل مناسب دریای خزر در منطقه آزاد انزلی گفت: این ساحل را پاکسازی کردیم تا گردشگران بتوانند از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده کنند.

وی از ایجاد زیباترین آکواریوم با سرمایه گذاری خارجی در منطقه آزاد انزلی خبر داد و گفت: در منطقه آزاد انزلی بهترین مرکز همایشگاه‌ها و نمایشگاهی را داریم که بر جذابیت آن افزوده است.

طالب پوراز بخش‌های دیگری برای گردشگری در منطقه آزاد انزلی خبرداد و گفت: ساخت هتل، مراکز بومگردی، تفریحات و سرگرمی از جمله فرصت‌هایی گردشگری است که در قالب تفریحات ساحلی برای منطقه آزاد انزلی دیده ایم که در قالب بسته‌های سرمایه گذاری عرضه می‌شود.

برچسب: انزلیسرمایه گذاریطالب پورگردشگریمنطقه آزاد

نوشته های مرتبط

اقتصاد کلان

رویداد سرمایه‌گذاری بدون مرز

مهر 15, 1404
اقتصاد کلان

MTC سومین مجمع بین المللى آستراخان

مهر 8, 1404
اقتصاد کلان

هشتمین اجلاس تکریم از چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور

شهریور 2, 1404
اقتصاد کلان

اعطای نخستین نشان ملی مدیریت کسب‌وکار کشور

مرداد 28, 1404
پست بعدی

جولان دلال باعث محکومیت خودروساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 18 =

مطالب پیشنهادی

نقش بی بدیل فولاد آلیاژی ایران در کشور و منطقه(+فیلم)

اردیبهشت 26, 1402

آیا سوئد دروازه های جهنم را به روی خود باز کرده است؟!

تیر 9, 1402

تشکری هاشمی: اولویت مدیریت شهری، خرید اتوبوس‌های تولید داخل است

دی 1, 1401

عضو کمیسیون رمز ارزو بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای تاکید کرد: اگر ۳۴۰۰ مگاوات برق در اختیار کمیسیون رمز ارز قرار بگیرد تعهد می دهم که این کمیسیون می‌تواند سالیانه ٢٥٠ تا ۳٠٠ هزار میلیارد ريال درآمد برای دولت ایجاد کند.

مهر 2, 1400

افتخار بانک سینا به تراز مثبت

شهریور 18, 1402
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • اقتصادی
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

رویداد سرمایه‌گذاری بدون مرز

مهر 15, 1404

شرایط اکنون عراق و مشارکت در انتخابات پیش رو

مهر 10, 1404
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.