• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

۸۰۰۰ همایش شیرخوارگان حسینی (ع) در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود

جولای 18, 2023
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

همزمان با اولین جمعه ماه محرم، مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) طبق سنوات گذشته در ۸۰۰۰ نقطه از ایران و ۴۶ کشور جهان برگزار می‌شود.

به گزارش پیام گو به نقل از ایسنا، داوود منافی‌پور (سه‌شنبه ۲۷ تیرماه) در نشست خبری تشریح برنامه‌های همایش شیرخوارگان حسینی که هر ساله در اولین جمعه ماه محرم برگزار می‌شود اظهار کرد: این همایش سالیان سال است که در سطح جهان گسترش یافته است و نشانه مظلومیت سیدالشهدا (ع) است. ما این مراسم را برگزار می‌کنیم تا از این طریق مکتب حقه شیعه و کربلا نمادی داشته باشد. هر مکتب باید نماد و نشانه‌ای داشته باشد که نماد ما همین شش ماهه اباعبدالله (ع) است.

وی ادامه داد: امسال بیش از ۱۰۰ کارگاه دوخت لباس و بسته‌بندی در کشور فعال است که مرکزیت آن در تهران است. همچنین ۱۲۰ هزار لباس برای خارج از کشور دوخته و ارسال کردیم و نظم‌نامه را به ۱۱ زبان ترجمه و در کنار لباس‌ها قرار داده‌ایم. اصل این نظم‌نامه از قرآن گرفته شده است.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر یادآور شد: در سال ۱۳۸۲ ما یک جلسه داشتیم و این مراسم را با همان یک جلسه آغاز کردیم. امسال حدود ۸۰۰۰ همایش در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود و قطعا تعداد شرکت‌کنندگان در این مراسم به هشت میلیون شرکت‌کننده خواهد رسید. تمام هزینه‌های این مراسم با کمک مردمی انجام شده است و پیش‌بینی می‌کنیم در چهار سال آینده ۲۱ هزار مجلس شیرخوارگان حسینی در سراسر جهان داشته باشیم.

منافی‌پور ادامه داد: ما بیش از 100 هزار هیات و حسینیه در سراسر جهان داریم که تاکنون از چهار یا پنج درصد ظرفیت آنها استفاده کرده‌ایم و درصدد هستیم مظلومیت امام حسین (ع) را به جهانیان معرفی کنیم تا از این طریق بتوانیم انسانیت و اندیشه اباعبدالله الحسین (ع) را در بین مردم جهان بیدار کنیم و همه آزادگان را به این مراسم دعوت می‌کنیم.

وی اظهار کرد: درصدد هستیم در اروپا نذر شیر را داشته باشیم اما می‌دانیم که فرهنگ و مذاق آنها با ما متفاوت است برهمین اساس سعی می‌کنیم از سبک و شیوه خودشان استفاده کنیم تا بتوانیم مفاهیم و اندیشه امام حسین (ع) را برای آنها بیان کنیم. برگ برنده مظلومیت اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت علی‌اصغر (ع) است.

وی گفت: خوشبختانه از طرف سازمان ملل شهریورماه دعوت شده‌ایم تا بتوانیم درباره حقانیت و مظلومیت اباعبدالله الحسین (ع) سخنانی را بیان کنیم و این بعد از ۲۱ سال بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه در روز عاشورا دو چیز به آسمان رفت گفت: یکی خون سیدالشهدا و دیگری پیراهن سیدالشهداء بود. من چند سالی روی پیراهن سیدالشهداء تحقیق کردم و در اجلاس منابع شیعه در مشهد ارائه دادم و کسی مخالف نبود. این تحقیق با عنوان پیراهن سیدالشهداء، پرچم قیام قائم انجام شد. قدمت این پیراهن به اندازه خلقت است که در بهشت بود و بعد از خلقت حضرت آدم به ایشان رسید.

منافی‌پور گفت: این پیراهن به ۱۲۴ هزار پیامبر رسید و پس از آن به امام حسین(ع) رسید و روز عاشورا ایشان آن را بر تن کردند. بعد از عاشورا دست امامان معصوم بود و اکنون در اختیار امام زمان(عج) است. براساس روایات در اول هر محرم این پیراهن در عرش به اهتزاز درمی‌آید. همچنین طبق روایات امام زمان موقع ظهور آیین لباس برتن می‌کند. ما بنا داریم این پیراهن را نماد شیعه قرار دهیم. این نمادسازی را هم خداوند کرده است.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) گفت: تمام این تحقیقات در سایت عتیق وجود دارد. از تمام کارشناسان بازهم دعوت می‌کنم تا این تحقیقات بررسی کنند.

در بخش پایانی این مراسم با حضور داوود منافی‌پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و نریمان پناهی مداح اهل بیت(ع) از نماد پیراهن امام حسین(ع) رونمایی شد. همچنین به نمایندگی از هیأت‌های عزاداری تابلوی طراحی شده از این پیراهن به نریمان پناهی و هیأت رزمندگان مکتب الحسین(ع) اهدا شد.

انتهای پیام/

برچسب: اباعبدالله الحسینداوود منافی‌پورمحرم 1402همایش شیرخوارگان حسینی

نوشته های مرتبط

اسلایدشو

فیلم سینمایی بمب اتم به کارگردانی مریم روزبهانی

آوریل 8, 2025
اسلایدشو

کتاب بحران اثری از ابراهیم صنوبر

آوریل 3, 2025
اسلایدشو

صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست

مارس 31, 2025
اجتماعی

نگاه ویژه خیریه نگین به افراد معلول

فوریه 20, 2025
پست بعدی

مدیریت بحران بیکاری با نقش آفرینی منطقه آزاد انزلی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

مطالب پیشنهادی

بیمارستان مجازی هگزا، مسیری برای یکپارچگی روند درمان

آگوست 12, 2023

“درآمد هنگفت صاحبان بنگاه‌های معاملات ملکی” بابت قولنامه‌‌های آبکی!

می 23, 2021

جایزه همراه اول به پایان‌نامه‌های برتر حوزه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

دسامبر 6, 2022

بیانیه جنبش الدعوه الاسلامی عراق/ شاخه شهید عزالدین سلیم/ به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و فرمانده شهید حاج ابومهدی المهندس

ژانویه 2, 2022

گام استوار بانک سینا در رفع تبعیض

آگوست 22, 2023
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.