• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

ورود واکسن کرونا ویژه افراد زیر ۲۰ سال و دانش‌آموزان

آگوست 16, 2021
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

رئیس جمعیت هلال احمر از ورود واکسن کرونا ویژه افراد ۲۰ سال،دانش آموزان، زنان باردار و شیر ده خبر داد.
به نقل از پیام گو ؛ کریم همتی با اشاره به اقدامات هلال احمر در ارتباط با واردات واکسن کرونا اظهار کرد: هلال احمر مبنا را بر تقویت اقدامات خود در این بخش قرار داده است و قرارگاه عملیاتی ستادی و استانی را در همین راستا تشیکل داده است.

وی تصریح کرد: محورهای فعالیت‌های که جمعیت هلال احمر در استان‌ها تدوین کرده است در قالب 19 بند ابلاغ شده است و در پی آن در استان‌ها جلسات متعددی تشیکل شده است و هلال احمر تلاش کرده تا بخشی از بار بیماری را از دوش وزارت بهداشت بردارد و بر همین اساس با دوستانمان در دانشگاه‌ها صحبت کردیم و بحث دایر کردن بیمارستان‌های صحرایی در مجاورت بیمارستان‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در بجنورد، خراسان رضوی، اصفهان این بیمارستان‌ها راه‌اندازی شده است و در چهارمحال نیز در شرف راه‌اندازی قرار دارد همچنین بانک امانات جمعیت هلال احمر تقویت شده است و دستگاه اکسیژن ساز، کپسول‌ و سایر وسایل به صورت امانی در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

همتی افزود: همچنین داروخانه‌های هلال احمر در سطح کشور به ویژه 7 داروخانه مستقر در تهران داروهای ضد کرونایی را عرضه می‌کنند و این داروخانه از امروز به صورت شبانه روزی و حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه خدمت به شهروندان خواهند بود.

وی تصریح کرد: در همین راستا اعلام آمادگی شد تا بتوانیم داروها و سرم را به داخل کشور وارد کنیم و حدود 300 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده تا هموطنانی که بضاعت پرداخت هزینه داروهای کرونایی را ندارند به هلال احمر مراجعه و هزینه توسط هلال پرداخت خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که توسط هلال پیگیری و انجام شده، ورود واکسن کرونا به کشور بوده که تاکنون هر هفته بالغ بر 2 میلیون دوز واکسن وارد کشور می‌شد و از پنج شنبه هفته جاری این مقدار به دو برابر افزایش خواهد یافت همچنین با ورد چهاردهمین محموله واکسن کرونا تعداد واکسن‌های وارد شده توسط هلال به 16 میلیون دوز رسیده است و 650 هزار دوز نیز اهدایی بود و ان‌شاالله از پنجشنبه 28 خرداد با ظرفیت دو برابری واکسن از سوی هلال دنبال خواهد شد و در هر هفته 5 میلیون دوز واکسن کرونا از منابع معتبر وارد کشور خواهد شد و در فرودگاه تحویل دوستان در وزارت بهداشت می‌شود.

همتی گفت: در شهریور ماه نیز 20 میلیون دوز واکسن از همین منبع وارد کشور خواهد شد و طی دستوری که به هلال داده شده است مبنی بر ورود واکسن برای افراد زیر 20 سال، رایزنی‌های لازم انجام شده است همچنین ویژگی این واکسن‌ها این است که تک دوز تزریق خواهند شد و منابع محدودی از این واکسن در دنیا تولید می‌شود و قرار است در مرحله اول تعدادی از این واکسن وارد کشور بشود که مشخصاً دانش آموزان را شامل می‌شود و گروه هدف بعدی هم مادران باردار و شیرده است که این افراد واکس خاص دارند و معاون اول رئیس جمهور تأکید ویژه دارند نسبت به ورود این واکسن‌ها اقدام شود و قرار است از کشورهای شرقی وارد شوند.

نوشته های مرتبط

اسلایدشو

فیلم سینمایی بمب اتم به کارگردانی مریم روزبهانی

آوریل 8, 2025
اسلایدشو

کتاب بحران اثری از ابراهیم صنوبر

آوریل 3, 2025
اسلایدشو

صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست

مارس 31, 2025
اجتماعی

نگاه ویژه خیریه نگین به افراد معلول

فوریه 20, 2025
پست بعدی

زنگ خطر پرداخت حقوق بازنشستگان با تسهیلات بانکی / تورم بیشتر در پیش است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + بیست =

مطالب پیشنهادی

تعمیرات و نگهداری تاسیسات: مهم ترین اقدام درخصوص بهینه سازی انرژی وطول عمر زیرساخت ساختمان ها

می 11, 2024

عامل افزایش نقدینگی در کشور چیست؟

فوریه 10, 2021

منطقه 21دیارپیشرفت ونوآوری اداری ورزش

مارس 17, 2022

مجتمع سنگان زیر ذره بین ایمیدرو

سپتامبر 18, 2023

توهین ورجز خوانی رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران برای نمایندگان مجلس انقلابی و پلیس

نوامبر 16, 2021
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.