• خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
Tech News, Magazine & Review WordPress Theme 2017
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پیام گو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

مجیدی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی پیغام مهمی برای مظاهری فرستاده است.

نوامبر 1, 2021
در اجتماعی
0
Share on FacebookShare on Twitter

به‌نظر می‌رسد مجیدی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی پیغام مهمی برای مظاهری فرستاده است.

به گزارش پیام گو و به نقل از خبرورزشی – رشید مظاهری بعد از اختلاف‌های متعددی که با مدیریت سابق باشگاه استقلال داشت، با فسخ یکطرفه قراردادش در آستانه جدایی از این تیم قرار گرفته بود ولی حضور مصطفی آجورلو در راس باشگاه باعث شد تا این دروازه‌بان با تمدید قراردادش به جمع آبی‌پوشان برگردد.

البته قابل پیش‌بینی بود که با شروع لیگ برتر، مظاهری در استقلال تبدیل به بازیکن نیمکت‌نشین شود و این اتفاق در هفته اول و دوم هم رخ داد.

با وجود این مصدومیت حسینی در جریان بازی با ذوب‌آهن، مظاهری را به دروازه استقلال برگرداند. با بسته ماندن دروازه استقلال در مصاف با ذوب، خیلی‌ها پیش‌بینی می‌کردند مظاهری در مصاف با تراکتور، فیکس باشد اما مجیدی روی نام او قلم قرمز کشید و بار دیگر به حسینی بازی داد تا او دومین کلین‌شیتش در لیگ برتر را به ثبت برساند.
در این شرایط مظاهری پس از بازی با این صحبت‌ها به نیمکت‌نشینی‌اش واکنش نشان داد و گفت: «اگر مجیدی صلاح ببیند، بازی می‌کنم. او سرمربی تیم است و احترامش واجب. بازهم می‌گویم اگر صلاح بود بازی می‌کنم و اگر هم صلاح نبود، به سایر بازیکنان انرژی مثبت می‌دهم.»

اتفاق جالب اما در کنفرانس مطبوعاتی رقم خورد، جایی که خبرنگاران از مجیدی خواستند تا درخصوص شایعه انتقال مظاهری یا رضایی به فولاد صحبت کند. مجیدی بدون اینکه اسمی از مظاهری بیاورد، گفت: «من به باشگاه هم اعلام کردم، به هیچ عنوان اجازه جدایی به علیرضا رضایی نمی‌دهم. او جوان است و می‌تواند ۱۰‌سال گلر تیم ملی باشد. در مورد سایر بازیکنان می‌توانیم با باشگاه‌ مذاکره کنیم.»

به هر حال همین صحبت کوتاه و مختصر مجیدی تا حدودی نشان می‌دهد سرمربی آبی‌ها مخالفتی با جدایی مظاهری ندارد و حالا این پیغام را به‌صورت غیرمستقیم به او رسانده است.

فراموش نکنیم خود مظاهری به خوبی می‌داند که هم‌اکنون جایگاه فصل گذشته را در استقلال ندارد و از روز گذشته هم زمزمه‌هایی درخصوص جدایی این بازیکن از جمع آبی‌پوشان مطرح شده، هر چند که رشید به نزدیکانش گفته فعلا قصد جدایی ندارد. ولی در آینده‌ای نزدیک ممکن است اتفاقاتی رقم بخورد که او در نهایت تصمیم به جدایی بگیرد.

به این نکته هم باید اشاره داشت که استقلالی‌ها در حال‌حاضر با مشکل پر بودن لیست بزرگسالان خود هم روبه‌رو هستند و جدایی مظاهری می‌تواند جا را برای ژستد باز کند.

البته استقلالی‌ها سخت در تلاش هستند تا هرچه زودتر نام احمد موسوی را از فهرست خارج کنند تا مهاجم فرانسوی به بازی هفته آینده برسد.

موسوی که در موعد قانونی توسط باشگاه از لیست تیم کنار گذاشته نشده، هنوز با باشگاه برای فسخ قرارداد به‌صورت توافقی به نتیجه نرسیده است.

صبح دیروز اما بیژن طاهری، سرپرست استقلال اعلام کرد که تا ۲‌ روز دیگر توافق با موسوی برای خروج نام او از فهرست استقلال انجام خواهد شد ولی در اتفاقی جالب، موسوی در تمرین عصر استقلال حاضر شد و به تنهایی تمرین کرد تا نشان دهد برخلاف صحبت مدیران باشگاه برنامه‌ای برای جدایی ندارد.

نوشته های مرتبط

اسلایدشو

فیلم سینمایی بمب اتم به کارگردانی مریم روزبهانی

آوریل 8, 2025
اسلایدشو

کتاب بحران اثری از ابراهیم صنوبر

آوریل 3, 2025
اسلایدشو

صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست

مارس 31, 2025
اجتماعی

نگاه ویژه خیریه نگین به افراد معلول

فوریه 20, 2025
پست بعدی

اسکویید گیم کاربران را فریب داد / شیبا برای سرمایه‌گذاری امن است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − یک =

مطالب پیشنهادی

گفتاورد برنامه ای با رویکرد متفاوت از رادیو تهران

ژوئن 20, 2022

شعار و عناوین یازدهمین هفته روابط عمومی مشخص شد؛ جز از راستی هیچ دم برنیار

آوریل 27, 2023

تغییرات ریشه ای درخواست جنبش یاران جوانان انقلاب مردمی بحرین

جولای 8, 2021

شبکه دو با تازه شو در تمام ایران می چرخد

ژانویه 9, 2022

رئیس بیمه مرکزی: استارت‌آپ‌ها با کمک شبکه فروش بیمه بازارهای جدیدی را خلق خواهند کرد

آگوست 4, 2021
لینک ها: | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کیمیا | تنزیرانداز | لاجورد | پرنیانکورپ | کفشداری | چینیبنا | کامواباف | بریشان | اویلسیدا | تهرانچیلر | بایکرز | کروپیاز | کتیرو | کلپوره | ویلان | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
پیام گو

ما بهترین و بروزترین اخبار را روزانه برای شما آماده خواهیم کرد. با ما همراه باشید با آخرین اخبار ایران و جهان

ما را دنبال کنید:

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصاد کلان
  • بازار پول
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ها

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
  • درباره پیام گو
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت

کلیه حقوق این وب سایت برای پیام گو محفوظ می باشد.